ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

To νέο πρόγραμμα του MAD cy

Παρουσιάστηκε χθες σε ένα totally MAD mood party το νέο πρόγραμμα εκπομπών του πρώτου μουσικού καναλιού της Ελλάδας που από τον περασμένο Ιούλιο προσαρμόστηκε και στις ανάγκες του Κύπριου τηλεθεατή με την δημιουργία του MAD Cy.

 

 

Η  μάχη των Pit είναι μεγάλη ριψοκίνδυνη και γεμάτη αδρεναλίνη και ο Δημήτρης Γίοκας είναι ο πιο κατάλληλος για να ενημερώσει  τους θαυμαστές της F1 με την αποκλειστική ικανότητα και γνώση του για όσα αφορούν  τον λαμπερό κόσμο του διεθνούς Jet set.

Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκεύη στις 14.00 και 21.00 το βράδυ και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στη 13.00 το μεσημέρι  και 20.20 το βράδυ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πιο αγαπημένη εκπομπή του MAD έρχεται στο MAD Cy καθημερινά στις 17.00-19.00 με ενδιαφέροντες φιλοξενούμενους, Highlights και αποκλειστικές πρώτες προβολές. "ΟΚ''?

Ο Θέμης Γιωργαντάς με την εμπειρία και τους λαμπερούς καλεσμένους του επιστρέφει κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 11- 00.30 τα μεσάνυχτα και μοιράζεται με τους τηλεθεατές του MAD Cy στιγμές, ενδιαφέροντα και συνήθειες που έξω από τα πλατώ του OK@night  συγκαταλέγονται στις άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας των διάσημων φίλων του.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜAD χωρίς ίντριγκα, έρωτες πάθη μουσική και stars δεν γίνεται γι' αυτό και προτείνουμε να φιλοξενείτε στους δέκτες σας και στο καθιστικό σας καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή στις 15.00 και 00.00 την Έβελυν Καζαντζόγλου η οποία κατευθείαν από τις εγκαταστάσεις του MAD Cy αναλαμβάνει με αφοπλιστική γοητεία και humor την επικαιρότητα της πιο MAD τηλεοπτικής παρέας.

Η επικαιρότητα δεν σταματά τα weekends με την όμορφη παρουσιάστρια να επιστρέφει με περισσότερα Juice News το Σάββατο στις 19-19.30 με όλα τα MAD news Reviews.

 

 

 

 

 

 

 

  Η live ψυχαγωγία του MAD Cy ξεκινάει στις 14.00 με την Φωτεινή Κορρέ στην παρουσίαση του Your top today να μας καλησπερίζει καθημερινά με back to back hot hits από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή όπως αυτά προκύπτουν καθημερινά μετά από ψηφοφορία των τηλεθεατών του mad.com.cy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα δημοφιλέστερα topic της ημέρας σε Facebook, Twitter και Google αποκαλύπτονται μέσα απο την εκπομπή MADville  κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 15.00 από τις Άννα Πρέλεβιτς, Φωτεινή Κορρέ και Ειρήνη Περράκη οι οποίες εκτός από τα πιο hot web του διαδυκτίου ενημερώνουν τους τηλεθεατές του mad.com.cy και για όλες τις αμερικάνικες σειρές που έχουν ήδη φτάσει πολύ ψηλά και στις προτιμήσεις των κυπριών τηλεθεατών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ετοιμαστείτε για το πιο MAD countdown zone της κυπριακής τηλεόρασης γιατί καθημερινά στις 16.00 και για μία ώρα, η εκπομπή που ασχολείται  με τους δείχτες πωλήσεων αλλά και για τις συνολικές μεταδόσεις των Video clips έρχεται στο MAD Cy πλήρως ανανεωμένη και έτοιμη να σας αποκαλύψει με εγκυρότητα τα πιό MAD sales της διεθνούς και Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Kάθε Κυριακή στις 19.30 και κάθε Τετάρτη στις 22.00 ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης ενώνει την μόδα με την μουσική στην εκπομπή Fashion music project.

Το Fashion Police της εβδομάδας με σερίφη την Μαίρη Συνατσάκη ταξιδεύει στα πιο πολυσυζητημένα red carpet events, σε κινηματογραφικές πρεμιέρες μεταφέροντας τις τάσεις της μόδας μέσα από events και συνεντεύξεις κορυφαίων καλλιτεχνών αποκαλύπτοντας στην κάμερα του MAD τον ρόλο της μόδας στην καθημερινότητά τους.

 

 

 

 

 

 Σχετικό άρθρο: MAD cy: It was a sin party!

 

  

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
MADcy  |  MAD  |  People  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS