ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ρένια Λουιζίδου: ''Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα με τον Φιλιππίδη τα τελευταία 20 χρόνια''

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο «Τετ α τετ» η ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συνεργασία τους.

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη εστιάζοντας στο γεγονός πως δεν έχουν συνεργαστεί εδώ και 20 χρόνια αν και ξεκίνησαν την καριέρα τους μαζί. 

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε «Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου σε μια τόσο δύσκολη θέση, είναι θλιβερό. Είτε αθώος, είτε ένοχος, είτε οτιδήποτε το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό. Δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Είχαμε ξεκινήσει μαζί. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ταλαντούχος με εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια. Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος. Ωραία τα λέμε αυτά τώρα που κάποιοι άνθρωποι βρήκαν το θάρρος να εκτεθούν δημόσια. Για τα θύματα μιλάω. Καλά έκαναν…»

Επιπρόσθετα η Ρένια Λουιζίδου μίλησε και για τον χαρακτήρα του ηθοποιού μέσα από τις συνεργασίες τους λέγοντας το εξής:

«Εγώ δεν άντεχα τα νεύρα που είχε. Φρίκαρα. Δε μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις, δεν θέλω. Δεν αποδίδω. Από κάποιο σημείο και μετά… είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το να πάω στη δουλειά και να φοβάμαι, δεν θέλω», είπε χαρακτηριστικά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS