ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

To must Οκτωβρίου σήμερα στα περίπτερα

Κατερίνα Γερονικολού
Η Κατερίνα Γερονικολού δεν σταματά να παίρνει ρίσκα στη ζωή της. Δηλώνει ερωτευμένη, αν και από απόσταση, έτοιμη να τα παρατήσει όλα σε περίπτωση εγκυμοσύνης, και περήφανη για τον δεσμό που έχει με τη μητέρα της, αφότου έχασε τον πατέρας της. 

Fashion Duo
Κάθε τους εμφάνιση αποτελεί fashion statement, κάθε τους φωτογραφία συγκεντρώνει χιλιάδες like στα social media. Οι trendsetters Ραμόνα Φίλιπ και Άντρια Αλετράρη φωτογραφίζονται με τις τάσεις της σεζόν, και σας δείχνουν πώς να τις υιοθετήσετε.

Sonia Rykiel
Η ''βασίλισσα των πλεκτών'' ''έφυγε'' και εμείς πάμε πίσω σε όλα αυτά που αφήνει πίσω της. Τα φινάλε στα σόου περιλάμβαναν διάσημα μοντέλα να χορεύουν στο catwalk κρατώντας στο χέρι ένα ποτήρι σαμπάνια. Καθόλου τυχαίο, αφού στόχος της εμβληματικής σχεδιάστριας ήταν η απελευθέρωση των γυναικών.

Λευτέρης Ζαμπετάκης
Εντυπωσιακός και ταλαντούχος κατάφερε να γίνει πολύ γρήγορα ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς στην Κύπρο, αποδεικνύοντας ότι το κοινό έχει ένστικτο.

Season's Highlights 
Αλλάζει η εποχή, η διάθεση και φυσικά η γκαρνταρόμπα μας. Μάθε τι είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις.

A Hot Potato! 
Βελούδο, shiny λεπτομέρειες, vintage αναφορές και έντονο χρώμα σε μια φθινοπωρινή ανάμειξη, όπου η υπερβολή έχει κυρίαρχο ρόλο. Η νέα σεζόν είναι ονειρική, μυστηριώδης και απόλυτα αισθησιακή. 

Collections Φθινόπωρο / Χειμώνας '16-'17
Το ταξίδι ξεκινά, με τελικό προορισμό την γκαρνταρόμπα μας. Συνεπιβάτες όλοι οι οίκοι που μας προτείνουν τι να φορέσουμε και πώς. Κάναμε στάση σε Λονδίνο, Μιλάνο, Νέα Υόρκη και Παρίσι και μάθαμε τα trends της σεζόν, όπως τα ανέβασαν στις πασαρέλες οι καλύτεροι σχεδιαστές παγκοσμίως. Βελούδο, κοστούμια, μίνιμαλ γραμμές, διαφάνειες, μεταλλιζέ αποχρώσεις και οversized γούνες κάνουν το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα μας πιο εντυπωσιακά. 

Τάσεις, προτάσεις, ιδέες, πρόσωπο και πολλά άλλα, στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση