ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το must και το Me Luxury Products σάς χαρίζουν Gold gift set αξίας €230

Η κορυφαία Ιταλική εταιρία skincare DIBI Milano έφτασε επιτέλους στην Κύπρο και ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα της περιποίησης του προσώπου.

newsroom must

To must σε συνεργασία με το Me Luxury Products χαρίζουν σε μια τυχερή αναγνώστρια το DIBI The Gold Gift Set με δύο μοναδικά προϊόντα της εταιρείας DIBI Milano για ανανεωμένη επιδερμίδα και υπέροχη όψη στο πρόσωπο, αξίας €230.

Η Ιταλική εταιρία skincare DIBI Milano έφτασε επιτέλους στην Κύπρο μέσω του Me Luxury Products και όπως μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε, πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα της περιποίησης του προσώπου. Είναι αφιερωμένη στο να κάνει το ταξίδι στην ομορφιά εύκολο και αποτελεσματικό και τα DIBI Milano είναι τα must προϊόντα που πρέπει να έχουμε όλες στο νεσεσέρ μας. Με έδρα το Μιλάνο, η DIBI Milano εδώ και 40 χρόνια έχει αφιερωθεί στη φροντίδα του προσώπου, προσφέροντας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις για κάθε δέρμα και ηλικία.

Γνωρίζοντας ότι η ζωή της σύγχρονης γυναίκας είναι απαιτητική, η DIBI Milano αναλαμβάνει να προσφέρει μέσω των προϊόντων της, την επαγγελματική και πολυτελή περιποίηση του προσώπου μας. Η γκάμα των προϊόντων της DIBI Milano επικεντρώνεται στις διαφορετικές ανάγκες των γυναικών, που χρησιμοποιούν τα προϊόντα καθημερινά. Με τα προϊόντα αυτά μπορείς να αποκτήσεις λεία και φωτεινή επιδερμίδα, συμβάλλοντας στην βελτίωση των σημείων γήρανσης. Διορθώνουν τους αποχρωματισμούς, καταπολεμούν τις κηλίδες, καταπραΰνουν και θρέφουν το δέρμα, ενυδατώνουν, αλλά και καθαρίζουν και αναζωογονούν το δέρμα.

Εάν θέλεις να είσαι εσύ η τυχερή τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

1. Follow το account του must και του me_luxury_products στο Instagram.

2. Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού και Tag 2 φίλες σου.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 2 Μαΐου και λήγει την Δευτέρα 16 Μαΐου στις 15:00.

Στο gift σετ που κληρώνουμε, σάς χαρίζουμε δύο μοναδικά προϊόντα της μάρκας, DIBI Milano για ανανεωμένη επιδερμίδα και υπέροχη όψη στο πρόσωπο.

Η Gold Youth Cream με φόρμουλα εμπλουτισμένη με σωματίδια καθαρού χρυσού, αντανακλά το φως στο δέρμα, χαρίζοντας λαμπερή επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με χρυσό, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και πρωτεογλυκανών, μειώνει και να εξουδετερώνει την εμφάνιση των σημαδιών της γήρανσης και αφήνει το δέρμα ελαστικό και που λάμπει από νεότητα.

Το δεύτερο προϊόν στο σετ είναι η Gold Youth Mask. Μία πολυτελής μάσκα διαμορφωμένη με τον αποκλειστικό συνδυασμό χρυσού και πεπτιδίου αρ.34, γνωστό για την προώθηση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και για τη δύναμη και τη νεότητα του δέρματος. Εμπλουτισμένη με το πιο πολύτιμο μυστικό ομορφιάς, το Pure Gold, χαρίζει στο δέρμα φυσική λάμψη. Αφήνει το πρόσωπο ξεκούραστο, αναζωογονημένο και λαμπερό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS