ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

To must και το Beautiful People δωρεάν στο Read Library

Η ψηφιακή βιβλιοθήκη Read, με τις εκατοντάδες βιβλίων που διατίθενται δωρεάν, περιλαμβάνει πλέον τα BeautifulPeople και must, για να σου κρατήσουν παρέα τις ώρες που περνάς στο σπίτι.

Σε μια προσπάθεια στήριξης της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας στο σπίτι, καθώς και της διάδοσης του #μένουμε_σπίτι και του #stayhome, o όμιλος SppMedia διαθέτει τα δύο τελευταία τεύχη του μηνιαίου περιοδικού must καθώς και πρόσφατα τεύχη του περιοδικού Beautiful People σε ψηφιακή μορφή δωρεάν και αποκλειστικά στην εφαρμογή Read Library.

Η ψηφιακή βιβλιοθήκη Read, με τις εκατοντάδες βιβλίων που διατίθενται δωρεάν, περιλαμβάνει πλέον ράφι περιοδικών το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς, αρχής γενομένης από τα περιοδικά must και Beautiful People, στηρίζοντας την προσπάθεια για δημιουργία ψηφιακής κουλτούρας στη χώρα μας

Η ψηφιακή βιβλιοθήκη Read αποτελεί τη μεγαλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη της Κύπρου. Είναι ένα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τη διάδοση της ψηφιακής γνώσης στον τόπο μας. Στηρίζεται από την Τράπεζα Κύπρου και το Πολιτιστικό της Ίδρυμα, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, τη Logicom και την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Κατεβάστε την εφαρμογή:

Λήψη εφαρμογής από Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spp.read&hl=en 

Λήψη εφαρμογής από App Store:
https://apps.apple.com/cy/app/read-library/id763522088 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
http://www.read-library.com/ 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση