ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το must Ιανουαρίου κυκλοφορεί σήμερα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο πρώτο must του 2021

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν χρειάζεται συστάσεις. Με είκοσι χρόνια καριέρας στην τηλεόραση, έχει κτίσει την εικόνα της με πολλές ώρες δουλειάς, θυσίες, δυσκολίες αλλά και αγάπη γι' αυτό που κάνει, μέχρι να καταλήξει σήμερα να θεωρείται μία από τις πιο σταθερές αξίες της κυπριακής τηλεόρασης.

Φωτογραφημένη στο Μουσείο Τεχνών Ζαμπέλα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους κάνει τον δικό της απολογισμό της πολύχρονης πορείας της αλλά και μιας χρονιάς που εύκολα μπορεί να θεωρηθεί μία από τις χειρότερες της σύγχρονης ιστορίας. Ακόμα όμως και από το 2020 επιλέγει να κρατά τα θετικά, όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς απ' αυτήν. Η προσωπική της ζωή, ο αναταγωνισμός, η ασύγκριτη σχέση της με τους τηλεθεατές, και ο δικός της απολογισμός, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, με φόντο έναν χώρο γεμάτο τέχνη.

Επιχειρηματικότητα, πρωτοπορία, υψηλή αισθητική, λατρεία για την τέχνη και επιστροφή αξίας στην πατρίδα του. Η ζωή, το έργο και η δράση του Αναστάσιου Γεώργιου Λεβέντη ξεπέρασαν κατά πολύ τα στενά όρια της γενέτειράς του, δημιουργώντας μία από τις λίγες επιχειρηματικές αυτοκρατορίες που μεγαλώνουν και δυναμώνουν, εκατό δεκαοχτώ χρόνια μετά τη γέννηση του ιδρυτή.

Ένας πολίτης του κόσμου σε εποχές όπου η παγκοσμιοποίηση του εμπορίου ήταν άγνωστη έννοια, άνοιξε λεωφόρους με τη δράση του ως ο πρώτος πρεσβευτής της Κύπρου πριν καν η χώρα αποκτήσει την ανεξαρτησία της. Συμπεριλαμβάνεται δε στη λίστα με τους διεθνούς εμβέλειας Κύπριους αλλά και εκείνους που τόσο κατά τη διάρκεια της ζωής τους όσο και μετά θάνατον κατέχουν τον τιμητικό τίτλο του εθνικού ευεργέτη.

+

Η μόδα είναι μία μορφή τέχνης, αυτό είναι δεδομένο, και σε έναν χώρο όπου συνυπάρχουν οι δύο, γίνεται ξεκάθαρο. Εφτά γυναίκες που ταυτίστηκαν με τη μόδα και τις τάσεις, παρουσιάζουν τα πιο hot στοιχεία της νέας χρονιάς, σε έναν χώρο όπου η τέχνη μάς ταξιδεύει στο παρελθόν. Οι νέες τάσεις, όμως, αποπνέουν μια διαχρονικότητα που μπορεί να γίνει αντιληπτή στο μεγαλείο της μόνο σε έναν χώρο που ξεχειλίζει από ιστορία και τέχνη και συνεχίζει να συγκινεί μέχρι σήμερα.

+ Όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον πρώτο μήνα του 2021, στο must Ιανουαρίου που κυκλοφορεί σήμερα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X