ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

To must Απριλίου κυκλοφορεί στα περίπτερα

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Απρίλιο, στο νέο τεύχος must

Είναι μόλις τριάντα έξι ετών και είναι Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων. Η Αννίτα Δημητρίου, όπως και να το κάνουμε, γράφει τη δική της ιστορία, σπάζοντας στερεότυπα και γυάλινες οροφές.

Coaching around the globe
Τη Θεανώ Καλαβανά τη γνωρίσαμε μέσα από την πολυσχιδή της δράση στα κοινωνικά δρώμενα. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι η διεθνής καριέρα της ως Professional Certified Coach(PCC) στο δίκτυο της σουηδικής BTS, καθοδηγώντας στελέχη διεθνών κολοσσών ανά το παγκόσμιο. Δυναμική επαγγελματίας, επιλέγει (ακόμα) την Κύπρο για βάση της. Την Κύπρο την οποία δηλώνει πως τόσο αγαπά.

10 Nic - Dining Dishes
«Μετά το πρώτο φιλί και το δεύτερο ποτήρι κρασί όλοι αισθανόμαστε αθάνατοι» είχε πει ο Ουρουγουανός συγγραφέας Εδουάρδο Γκαλεάνο. Καθόλου δεν διαφωνούμε, θα τολμούσαμε εντούτοις να τον παραφράσουμε κάπως, προσθέτοντας σε αυτά που έχουν τη δύναμη να μας συνεπαίρνουν και ένα νόστιμο -με εντυπωσιακή παρουσίαση- πιάτο, σε ένα καλό εστιατόριο της πόλης.

Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο
Το 2019 το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας γιόρτασε τα 30 χρόνια λειτουργίας του, 30 χρόνια σταθερής πορείας, που χρόνο με τον χρόνο ολοένα και έκανε αισθητή την παρουσία του στους κατοίκους της πρωτεύουσας, αλλά και τους επισκέπτες της, όπως και ο γράφων, ο οποίος το επισκέφθηκε ως πρόσκαιρος επισκέπτης της πόλης, όταν ένας καταστηματάρχης της παλιάς πόλης του το σύστησε, ως έναν ενδιαφέρον προορισμό.

Rise & Shine
Η επαναφορά του στυλ της Άνοιξης με χρωματική παλέτα και παιχνιδιάρικα μοτίβα.

Blooming Season
Η αγαπημένη εποχή όλως μας έφτασε, η ιδανική για αλλαγές. Η ανανέωση του εσωτερικού χώρου του σπιτιού επιβάλλεται, γι’ αυτό σας προτείνουμε έξυπνες και οικονομικές ιδέες που θα σας εντυπωσιάσουν.

Spring Alert
Οι νέες αφίξεις μάς κρατάνε μονίμως το ενδιαφέρον, αφού όλο και περισσότερα προϊόντα λανσάρονται στον κόσμο της ομορφιάς, κάνοντας τη ρουτίνα περιποίησής μας πιο εύκολη, αλλά και του μακιγιάζ μας πιο διασκεδαστική. Έχουμε συγκεντρώσει τις πιο hot νέες αφίξεις που τράβηξαν την προσοχή και θα αλλάξουν σίγουρα την beauty ρουτίνα μας.

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Απρίλιο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση