ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το μωρό - σύμβολο ελπίδας γεννήθηκε στο μετρό της Ουκρανίας

23χρονη γέννησε στον υπόγειο σταθμό στο Κίεβο

newsroom must

Ένα μωρό έγινε σύμβολο ελπίδας στην Ουκρανία. Χθες, 25 Φεβρουαρίου, όσο το Κίεβο δεχόταν βομβαρδισμούς από τον ρωσικό στρατό, μια νεαρή γυναίκα 23 ετών έφερε στον κόσμο το μωρό της, όσο βρισκόταν μαζί με άλλους Ουκρανούς κρυμμένη στο μετρό της πόλης. 

Λίγο πριν 20:30, η ουκρανική αστυνομία άκουσε τις φωνές της νεαρής γυναίκας και έσπευσε να την βοηθήσει. Όταν η νεογέννητη Mia ήρθε στον κόσμο κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε μητέρα και κόρη στο νοσοκομείο, όπου βρίσκονται τώρα υγιείς. Η γέννηση της μικρής χαρακτηρίστηκε ως ''θαύμα'' αλλά και ως μια ''ένδειξη ελπίδας'' για όσους βρίσκονταν μαζί της στον υπόγειο σταθμό. 

«Η Mia γεννήθηκε σε καταφύγιο αυτό το βράδυ σε αγχωτικό περιβάλλον – υπό βομβαρδισμούς στο Κίεβο. Η μαμά της είναι χαρούμενη μετά από αυτόν τον δύσκολο τοκετό. Όταν ο Putin σκοτώνει Ουκρανούς, καλούμε τις μητέρες της Ρωσίας και της Λευκορωσίας να διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία. Υπερασπιζόμαστε τις ζωές και την ανθρωπιά» είπε η πολιτικός Hanna Hopko, κάνοντας γνωστή την είδηση της γέννησης της μικρής. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ουκρανία  |  κίεβο  |  μωρό  |  mia  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS