ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Tο μοντέλο που βοηθά παιδιά με καρκίνο με δελφινοθεραπεία

Ίδρυσε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βοηθάει παιδιά με καρκίνο

newsroom must

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία του πανέμορφου μοντέλου από την Γερμανία, Katarina Stan, η οποία βοηθάει παιδιά με καρκίνο μέσα από μία ειδική θεραπεία με δελφίνια.

Το μοντέλο από τη Γερμανία στηρίζει εδώ και χρόνια καρκινοπαθή παιδιά ιδρύοντας έναν σύλλογο στον οποίο αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετέχει και η ίδια ενεργά στις θεραπείες.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η Katarina βοήθησε μέσα από τις δράσεις αρκετά παιδιά με τελευταία την μικρή Pia, η οποία διαγνώστηκε σε ηλικία δέκα ετών με όγκο στο κεφάλι. Η νεαρή μαχήτρια κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο μετά από 10ωρη επέμβαση, 30 ακτινοβολίες και πολύμηνη χημειοθεραπεία ενώ είχε παρουσιάσει προβλήματα μνήμης και στην ισορροπία της. Τότε ήταν που έλαβε δράση ο οργανισμός της Katarina, βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τη ζωή της.

«Η θεραπεία λειτουργεί καλά. Κάθε φορά που η Pia μπαίνει στο νερό και παίζει με τα δελφίνια, μεταμορφώνεται. Πριν ταξιδέψουμε εδώ, ξεχνούσε πολλά πολύ γρήγορα, μερικές φορές δεν ήξερε καν μέρα της εβδομάδας ήταν. Ύστερα όμως από τα μαθήματα με τα δελφίνια, η μνήμη της άρχισε να λειτουργεί καλύτερα», ανέφερε σε συνέντευξη της η Katarina.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS