ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Το μήνυμα πίσω από τα κοσμήματα που φόρεσε η βασίλισσα Ελισάβετ

Κατα την σύνοδο των G7 στην Βρετανία.

newsroom must

Κατά την πρώτη μέρα της συνόδου κορυφής των G7 στην Κορνουάλη, η Βασίλισσα Ελισάβετ παραχώρησε μια δεξίωση στην οποία παρευρέθηκαν σύσσωμα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του.

Ωστόσο, αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η Μονάρχης παραθέτει ένα τέτοιου είδους event μετά και τον θάνατο του πολυαγαπημένου της συζύγου, πρίγκιπα Φίλιππου, με την ίδια να επιλέγει να φορέσει ένα πολύχρωμο floral φόρεμα, συνδυασμένο με μια πολύ ιδιαίτερη καρφίτσα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Την οποία, οι fans της βασιλικής οικογένειας αναγνώρισαν ως μήνυμα προς όσους κατηγόρησαν τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle για ασέβεια προς το πρόσωπό της όταν ονόμασαν την νεογέννητη κόρη τους με το «ψευδώνυμο» της (Lilibet).

Η συγκεκριμένη λοιπόν καρφίτσα, έχει την υπογραφή της Botswana Millet και είναι διακοσμημένη με 11 διαμάντια, ένα δώρο του προέδρου στη βασίλισσα το 2007. Ενώ θεωρήθηκε ένα έμμεσο μήνυμα προς τους Sussex, που έχουν δηλώσει δημόσια ότι αγαπούν πολύ την Botswana, αφού είχαν πάει εκεί σε ένα ταξίδι στις αρχές της σχέσης τους.

Με τον Harry να δηλώνει τότε στο BBC ότι «Κατάφερα να την πείσω να έρθει μαζί μου στη Botswana και κάναμε camping κάτω από τα αστέρια». Ενώ να σημειώσουμε ότι το δακτυλίδι του αρραβώνα του με την Meghan είναι διακοσμημένο με ένα διαμάντι από την Botswana μαζί με δύο διαμάντια από την συλλογή της πριγκίπισσας Diana.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση