ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το Le Deli Robuchon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας άνοιξε τις πόρτες του

Στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας λειτούργησε μόλις ένας απλός και συνάμα εκλεπτυσμένος χώρος

Wiz Guide

Στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας λειτούργησε μόλις ένας απλός και συνάμα εκλεπτυσμένος χώρος, για όλες τις ώρες της μέρας, με επιλογή για eat in ή takeaway, σερβίροντας καφέ, πρόγευμα, μεσημεριανό, δείπνο, σνακ, αλλά και είδη ζαχαροπλαστείου.

Το Le Deli διαθέτει επίσης μια επιλεγμένη γκάμα από κρασιά, τσάι, τυριά, αρτοσκευάσματα και ψωμιά, όλα χειροποίητα και φτιαγμένα με τα πιο ποιοτικά υλικά. Πολλά από τα προϊόντα στο deli είναι αυτά που επέλεξε και αγκάλιασε ο ίδιος ο Joël Robuchon. Το αρτοποιείο (boulangerie) που υπάρχει στον χώρο, διαθέτει φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα -από banana bread με μασκαρπόνε και καραμελωμένα αμύγδαλα, κουάκερ με ξηρά φρούτα και σπόρους chia μέχρι και παραδοσιακό χειροποίητο κρουασάν.


Μια ποικιλία από ζεστά και κρύα σάντουιτς είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως για παράδειγμα η περίφημη μπαγκέτα Jambon-Beurre με το πασίγνωστο βούτυρο του Robuchon ή το Le Croque à la truffe, και το Saint-Nectaire and truffle.

Προσφέρεται επίσης μια επιλογή από σαλάτες, απογευματινό τσάι, πιατέλες τυριών και αλλαντικών, καθώς και ένα εκλεκτό gourmet coffee bar και ένα χώρο λιανικής πώλησης προϊόντων με ετικέτα της εταιρείας.

 
Ο pastry chef, Παναγιώτης Κοτσιάς

Στο Deli υπάρχει και ένα υπαίθριος χώρος (Le Sundeck), όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υψηλής ποιότητας φαγητά και ποτά κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου ή να απολαύσουν τα κοκτέιλ και finger food στο εξωτερικό μπαρ μέχρι αργά το βράδυ.

 
Πηγή φωτογραφιών: jrobuchoncyprus.com και facebook.com/delirobuchoncyprus

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Le Deli Robuchon λειτούργησε στο πλαίσιο αποκλειστικής συμφωνίας μεταξύ της Ayia Napa Marina Hospitality Ltd και της Joël Robuchon International, ανεβάζοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα περισσότερο τον πήχη της γαστρονομίας στην Κύπρο.

Η συμφωνία, η οποία υπογράφηκε στο Λονδίνο, εκτός από το άνοιγμα στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας του Le Deli Robuchon (www.ledelirobuchon.co.uk), περιλαμβάνει επίσης το άνοιγμα του εκλεπτυσμένου fine dining εστιατόριου L’Atelier Robuchon (https://jrobuchon.com/), μιας θεατρικά στημένης ανοιχτής κουζίνας όπου βραβευμένα πιάτα ετοιμάζονται και ψήνονται μέχρι την τελειότητα μπροστά στα μάτια των επισκεπτών.

Ο Γάλλος σεφ Joël Robuchon, που απεβίωσε το 2018, παραμένει παγκοσμίως γνωστός ως ο «σεφ του αιώνα», κατέχοντας το ρεκόρ των περισσότερων βραβεύσεων με αστέρια Michelin Guide. Ως αληθινός οραματιστής ο σεφ Robuchon έφερε επανάσταση στο fine-dining, με την απλότητα, τη συνέπεια και την αριστεία που τον χαρακτήριζε. Χρησιμοποιώντας υλικά της υψηλότερης ποιότητας, κατάφερε να εξυψώσει το καλό φαγητό σε νέα επίπεδα, δημιουργώντας συνεχώς εξαίσια πιάτα. 


Έχοντας στο ενεργητικό του 32 αστέρια Michelin για τα εστιατόρια του, ο Joël Robuchon υπήρξε ο πιο διακεκριμένος σεφ στην ιστορία του Michelin Guide. Δίνοντας έμφαση σε συγκεκριμένα συστατικά των οποίων η γεύση είναι καθοριστικής σημασίας, κατάφερε να φέρει την επανάσταση στη «μοντέρνα κουζίνα». Σε ηλικία 50 ετών αποσύρθηκε από τις κουζίνες και ξεκίνησε να ταξιδεύει, συγκεντρώνοντας έτσι νέες εμπειρίες και επιρροές, κυρίως από την Ασία. Το διάστημα που πέρασε στην Ιαπωνία επηρέασε εμφανώς το στυλ μαγειρέματός του, ιδιαίτερα στις υφές των πιάτων του. Κατά την επιστροφή του στην Ευρώπη δημιούργησε ένα νέο concept εστιατορίου, το L'Atelier de Joël Robuchon, εμπνευσμένο από την εμπειρία του sushi counter.

Info
Τηλ. 23300570
Λεωφόρος Αγίας Θέκλας 52, Ayia Napa Marina, Αγία Νάπα.
Δ-Κ 08.00-20.00 (Le Sundeck 18.00-01.30)

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS