ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το κοντινό πρόσωπο του Vladimir Putin που απέφυγε την «τελευταία» στιγμή τις οικονομικές κυρώσεις

Το Υπουργείο Οικονομικών των Η.Π.Α, είχε προετοιμάσει τις κυρώσεις εναντίον της, ωστόσο «έσβησε» το όνομα της από την λίστα

Ζωή Τουτουντζίδου

Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες μετά την απόφαση του Πρόεδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin να εισβάλει στα Ουκρανικά εδάφη, με ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα να παρατηρεί μουδιασμένη τα τραγικά γεγονότα. Πολλές χώρες επέβαλαν για πρώτη φορά κυρώσεις στις μεγαλύτερες εταιρείες της Ρωσίας καθώς και στους επιχειρηματικούς και πολιτικούς ηγέτες της χώρας, μεταξύ αυτών οι Η.Π.Α και οι σύμμαχοι τους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ένα αρκετά κοντινό πρόσωπο του Ρώσου Προέδρου απέφυγε την τελευταία στιγμή θα λέγαμε τις χρηματικές κυρώσεις. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα πρόκειται για την πρώην Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Alina Kabaeva, η οποία σύμφωνα με την Αμερικάνικη κυβέρνηση διατηρεί παράνομη ερωτική σχέση με τον Putin και είναι μητέρα τουλάχιστον τριών παιδιών του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SuNoticiero (@sunoticieroweb)

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «The Wall Street Journal», η Kabaeva κατάφερε να αποκρύψει προσωπικά στοιχεία της προσωπικής περιουσίας του Putin στο εξωτερικό, έτσι ώστε να αποφύγει τις οποιεσδήποτε κυρώσεις, μετά την ρωσική εισβολή στην χώρα.

Πιστεύεται ότι η επιβολή οποιωνδήποτε κυρώσεων απέναντι στην Kabaeva θα πλήξει σε μεγάλο βαθμό τόσο την δύναμη όσο και την υπόληψη του Putin. Το Υπουργείο Οικονομικών των Η.Π.Α, είχε προετοιμάσει τις κυρώσεις εναντίον της, ωστόσο «έσβησε» το όνομα της από την λίστα, υποκινούμενοι υπό τον φόβο μίας νέας διπλωματικής σύγκρουσης των δύο κρατών, η οποία πιθανότατα θα κλιμακώσει τις προσπάθειες τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία.

Αξίζει να τονίσουμε, ότι ο Ρώσος Πρόεδρος δεν αναγνώρισε ποτέ την οποιαδήποτε σχέση με την πρώην αθλήτρια, αντιθέτως προέβη σε μία άκρως «καυστική» δήλωση απέναντι στα ειδησεογραφικά ένθετα, λέγοντας «Πάντα αντιπαθούσα αυτούς που, με τη βρωμισμένη μύτη και τις ερωτικές τους φαντασιώσεις, εισβάλλουν στις ιδιωτικές υποθέσεις άλλων ανθρώπων»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS