ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

To ιστορικό Le Café γίνεται Beauty Line

Το Le Café, το καφέ που ήταν σήμα κατατεθέν της Μακαρίου, που άρχισε το social life στην Λευκωσία θα στέγασει την μεγαλύτερη αλυσίδα καταστήματων ομορφιάς.

newsroom must

Μετά από την ανακοίνωση για το πλάνο ολοκλήρωσης της Μακαρίου η οποία θα ενωθεί με την πλατεία του παλαιού ΓΣΠ και την πλατεία Ελευθερίας εκτιμάται ότι το έργο αυτό θα αναβαθμίσει ουσιαστικά το κέντρο της πρωτεύουσας και θα ξαναζωντανέψει η περιοχή.

Όπως ανακοινώθηκε, στον χώρο της καφετέριας Le Café θα δραστηριοποιείται πλέον η αλυσίδα καλλυντικών Beauty Line του C.A. Papaellinas η οποία θα μεταφερθεί από τις υφιστάμενες της εγκαταστάσεις. Ο χώρος της καφετέριας είναι μεγαλύτερος από το κατάστημα Beauty Line που βρίσκεται στο τέλος του ίδιου δρόμου.

Το Le Café, το καφέ που ήταν σήμα κατατεθέν της Μακαρίου, που άρχισε το social life στην Λευκωσία θα στέγασει την μεγαλύτερη αλυσίδα καταστήματων ομορφιάς. Η ιστορική αυτή καφετέρια λειτουργούσε από το 1994 μέχρι και την κρίση του 2013 και ήταν το καφέ που έφερε την ανανέωση στην Λευκωσία βάζοντας τον πήχη ψηλά για τα υπόλοιπα café της πόλης.



Η δημιουργία του Le Café στην Μακαρίου τότε, συνδυάστηκε και με την καταξίωση της Λεωφόρου ως τον πιο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας αφού πολλοί ήταν αυτοί που συνδύαζαν τα ψώνια με τον καφέ τους.

Οι πελάτες του Le Café ήταν συνήθως νεαρές παρέες, επιχειρηματίες, λογιστές, γιατροί και δικηγόροι και όχι μόνο ενώ δεν ήταν λίγοι λοιπόν εκείνοι που το προτιμούσαν και για τα επαγγελματικά τους ραντεβού. Το Le Café ήταν πάντα γεμάτο και αποτελούσε το hot spot για τις κοσμικές.

Όταν το café-σύμβολο της τότε εμπορικής λεωφόρου με την κρίση του 2013 κατέβασε ρολά μαζί με άλλα καταστήματα, η Μακαρίου δεν ήταν το συχνό πέρασμα που ήταν κάποτε. Τώρα με τα σχέδια ανάπλασής της Μακαρίου αναμένεται ανανέωση στο κέντρο της πρωτεύουσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση