ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Το Grey’s Anatomy δωρίζει μάσκες για τον κορωνοϊό

«Στο Station 19, είχαμε την τύχη να έχουμε περίπου 300 από τις πολυπόθητες μάσκες N95»

Λόγω του κορωνοϊού πολλές σειρές και ταινίες αναβάλλονται ή σταματάνε την παραγωγή σκεπτόμενοι την δημόσια υγεία.

Το Grey’s Anatomy όπως και άλλα shows Τhe Good Doctor, Station 19 και The Resident αποφάσισαν να συνεισφέρουν στην καταπολέμηση του ιού δωρίζοντας απομεινάρια των ιατρικών ειδών από τα γυρίσματα σε νοσοκομεία.

«Στο Station 19, είχαμε την τύχη να έχουμε περίπου 300 από τις πολυπόθητες μάσκες N95, που δώσαμε στον τοπικό πυροσβεστικό σταθμό μας. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες. Στο Grey’s Anatomy έχουμε ένα backstock από ιατρικές μπλούζες και γάντια που aποφασίσαμε να δωρίσουμε. Όλοι μας είμαστε ευγνώμονες για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου, και εκτός από αυτές τις δωρεές, είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το έργο τους πιο εύκολο μένοντας σπίτι.» ανέφερε η εκτελεστική παραγωγός Krista Vernoff στην E! News.

Η Karen Law, ρευματολόγος στο Νοσοκομείο Grady Memorial της Ατλάντα, έγραψε στο Instagram: «Σε ολόκληρη την ομάδα @theresidentonfox, σας ευχαριστούμε για αυτή την απίστευτα σημαντική δωρεά της #PPE από τα γυρίσματά σας, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών ρούχων, μασκών, γαντιών κτλ, που χρειάζονται οι εργαζόμενοι της υγειονομικής περίθαλψης για την παροχή ασφαλούς φροντίδας στην κοινότητά μας, κατά τη διάρκεια #COVID19»

Ενώ συνέχισε τονίζοντας πόσο σημαντική ήταν η προσφορά αυτή για τους κατοίκους και την κοινότητα. «Χθες, είχα μια σοβαρή συζήτηση με τους κατοίκους για το πώς είναι πιθανόν, εφόσον οι προμήθειες είναι χαμηλές, να φθάσoυν για όλους οι μάσκες. Κι όμως, οι μαγικές μάσκες έφθασαν, με τη μορφή αυτής της πολύ γενναιόδωρης χειρονομίας. Η κοινοτικής υποστήριξης σημαίνει τόσα πολλά στους #frontlineproviders μας που κάνουν πολλές θυσίες για να στελεχωθούν τα νοσοκομεία και να φροντίσουν την κοινότητά μας “.

 

 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση