ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το γκράφιτι για τον Kobe που προκάλεσε οργή

«Σκοτώσατε ξανά τον Kobe»

Δέσποινα Άσπρου

Χωρίς καμία αμφιβολία τα γκράφιτι που δημιουργήθηκαν προς τιμή του Kobe Bryant και της κόρης του Gianna που έχασαν την ζωή τους στο μοιραίο αεροπορικό της 29ης Ιανουαρίου κατάφεραν να μας συγκινήσουν και να μας θυμίσουν πόσο απρόβλεπτη μπορεί να είναι η ζωή. Ανάμεσα όμως σε όλα τα γράφιτι, υπήρξε ένα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις... και πλέον αποτελεί παρελθόν.

Το εν λόγω γκράφιτι βρίσκεται σε τοίχο στο σταθμό Marathon Gas της Ιντιανάπολις, και παρά τις αγαθές προθέσεις του δημιουργού του, το αποτέλεσμα δεν θύμιζε και τόσο τον σταρ του μπάσκετ. Επρόκειτο για μια παραμορφωμένη εκδοχή του Bryant… και την παράσταση έκλεβε η θαμνώδης μασχάλη του Kobe.

Αν και οι αντιδράσεις στην αρχή περιορίστηκαν στην περιοχή που βρισκόταν το γκράφιτι, στην συνέχεια η εικόνα διέρρευσε στα social media και σαφώς τα καυστικά σχόλια πήραν έντονες διαστάσεις. «Σκοτώσατε ξανά τον Kobe», «Αυτά συμβαίνουν όταν περνάς περισσότερο χρόνο στη μασχάλη απ'ότι στο πρόσωπο», ήταν μερικά από τα σχόλια χρηστών που αναφέρονταν στο γκράφιτι.

Μετά από την τόση ειρωνεία, το γράφιτι αφαιρέθηκε και πλέον, η μορφή του Bryant φαίνεται μετά βίας κάτω από την μοβ μπογιά που το κάλυψε.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X