ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το «ευχαριστώ» της Γκερέκου και η αποκάλυψη για τα έξοδα της κηδείας του Βοσκόπουλου

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου στο Facebook

newsroom must

Με μια ανάρτηση - επίσημη ανακοίνωση στο Facebook, η Άντζελα Γκερέκου απάντησε σε όσα ακούστηκαν για τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου αλλά, επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όσους ήταν στο πλάι της: 

«Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας»

Η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα της σειράς ''Η Γη της Ελιάς'' του Αντρέα Γεωργίου, που θα προβάλλεται τη νέα σεζόν από το Mega. Λόγω του θανάτου του Βοσκόπουλου και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αντρέας Γεωργίου έχει προσαρμόσει το πρόγραμμα έτσι ώστε να διευκολυνθεί η ηθοποιός με τις υποχρεώσεις της. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση