ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Το Digital Agenda Cyprus Summit και τo 1ο Cyprus Cocktail Festival σε αριθμούς

32 ομιλητές, 1186 συμμετέχοντες και περισσότερες από 34,000 αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μία από τις μεγαλύτερες digital συναντήσεις της ανατολικής Μεσογείου. Για 2 ημέρες, από τις 15 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, η Λευκωσία έζησε στον ρυθμό του Digital Agenda Cyprus Summit, ενός  εντυπωσιακού θεματικού συνεδρίου συζήτησης της νέας ψηφιακής εποχής. Εξέχουσες προσωπικότητες από Κύπρο, Ελλάδα, αλλά και από 10 άλλες ευρωπαϊκές χώρες μίλησαν ενώπιον των εκατοντάδων συμμετεχόντων που εκπροσωπούσαν ομάδες από τον κοινωνικό, πανεπιστημιακό, επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο, από σχολεία, αλλά και από κόσμο που απλώς αρέσκεται στο να μαθαίνει και να συζητά πτυχές του networking και άλλα παρεμφερή θέματα.

Τις εντυπώσεις «έκλεψαν» οι key note speakers όπως ο κορυφαίος consumer behaviouralist και CEO της Glacier Consulting, Ken Hughes, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό, ο βραβευμένος Σουηδός δημοσιογράφος, Andreas Ekström, ο ειδικός ασφαλείας δικτύου και πρώην εκπρόσωπος της WikiLeaks στη Γερμανία, Daniel Domscheit-Berg, αλλά και ο Daniel Bobroff, επενδυτικός διευθυντής του ASOS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ποιοι έδωσαν το ''παρών'' τους στο Digital Agenda Cyprus Summit

Όλα όσα έγιναν στο 1ο Cyprus Cocktail Festival

Το Digital Agenda συνδυάστηκε με το πρώτο Cyprus Cocktail Festival, ένα από τα πιο πετυχημένα φεστιβάλ της Λευκωσίας, στο οποίο οι συμμετέχοντες του συνεδρίου συναντήθηκαν με τους millennials που, ως γνωστόν, ξέρουν από καλό... κοκτέιλ! Περισσότεροι από 2000 παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν signature δημιουργίες από 16 κορυφαία μπαρ, 8 από το κέντρο της Αθήνας και 8 από την Κύπρο. Το αποτέλεσμα ήταν τα κοκτέιλ, αλλά και τα 3 street food stations να γίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα sold out, με τους 16 bartenders να παραδίδουν σε όλους όσοι βρέθηκαν στην ονειρεμένη βεράντα που δημιουργήθηκε στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας περισσότερα από 3000 δροσιστικά κοκτέιλ.  

Το Digital Agenda Cyprus Summit έγινε πραγματικότητα χάρη στη μεγάλη στήριξη της Cyta. Ευχαριστούμε επίσης την Τράπεζα Κύπρου, την Deloitte και τη Logicom. Σε αυτό συμμετείχαν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά/ ερευνητικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ινστιτούτο Γενετικής, Πανεπιστήμιο Φρέντερικ και RISE.

Μain sponsor του πρώτου Cyprus Cocktail Festival ήταν η Άλφα Μέγα. Χορηγοί Bacardi, Naked Grouse, Edinburgh GIN , N-ICE, Absolute.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση