ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δέσποινα Βανδή- Ντέμης Νικολαΐδης: Το διαζύγιο που δεν περίμενε κανείς ότι θα ακούσει

Χωρίζει η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

newsroom must

Δυσάρεστα είναι τα νέα από τον χώρο της Ελληνικής showbiz, καθώς μόλις δημοσιοποιήθηκε η είδηση ότι η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους. 

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή τους.

Κάπως έτσι, άλλο ένα αγαπημένο ζεύγαρι της ελληνικής showbiz, βάζει τίτλους τέλους σε μια κοινή πορεία 18 χρόνων.

Οι δύο παντρεύτηκαν στις 17 Ιουνίου 2003, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία 80 περίπου καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη.

Με το event να μένει μακριά από τα φώτα των δημοσιογράφων καθώς οι ίδιοι επιθυμούσαν να μοιραστούν αυτή την μοναδική στιγμή μόνο με τα κοντινά τους άτομα. Ενώ η δεξίωση, έγινε μια μέρα μετά την τελετή, Island στη Βάρκιζα, με τον Γιώργο Μητσικώστα να διασκεδάζει ζευγάρι και καλεσμένους με τις μιμήσεις του και τον Λάμπη Λιβιεράτο με τον Αντώνη Ρέμο να αναλαμβάνουν τη μουσική επένδυση της βραδιάς.

Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την 17χρονη πια Μελίνα, το 2004 και τον 14χρονο Γιώργο το 2007.



NEWS: Τελευταία Ενημέρωση