ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το Claridge's προσφέρει δωρεάν δωμάτια στο ιατρικό προσωπικό

Οι τιμές των δωματίων του πεντάστερου ξενοδοχείου ξεκινούν συνήθως από 650 λίρες.

Ριάνα Στυλιανού

Πολλοί εργαζόμενοι αναγκάζονται να βρουν εναλλακτικούς τρόπους διαμονής καθώς μένουν με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και κινδυνεύουν άμεσα από τον κορωνοϊό.

Το ξενοδοχείο Claridge's στο Λονδίνο προσφέρει δωρεάν κατάλυμα στους εργαζόμενους του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας (NHS), που δεν μπορούν να μείνουν σπίτι τους εξαιτίας της πανδημίας. 'Έτσι, το ξενοδοχείο θα δεχτεί 40 γιατρούς, νοσοκόμες και άλλους εργαζόμενους από τον τομέα της υγείας, την Παρασκευή 3 Απριλίου, προσφέροντάς τους πρωινό και βραδινό κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Ο συνιδιοκτήτης του θρυλικού ξενοδοχείου, Paddy McKillen δήλωσε:  "Όπως και στους προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, το Claridge's έχει καθήκον να ενισχύσει και να υποστηρίξει τους ανθρώπους του Λονδίνου. Ομάδες από όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τους ειδικούς του NHS σε αυτή την κρίσιμη εποχή. Θα τους είμαστε για πάντα υπόχρεοι"

Το ξενοδοχείο είναι από τα πολυτελέστερα του Λονδίνου και συγκεκριμένα βρίσκετε σε μια από της πλουσιότερες περιοχές της πόλης, το Mayfair. Σύμφωνα με την Independent, το Claridge's έκλεισε τις πόρτες του για πρώτη φορά στη 200ετή ιστορία του. Το προσωπικό του ξενοδοχείου επέστρεψε την Τετάρτη, 1 Απριλίου, για να προετοιμαστούν για τους καλεσμένους του από το νοσοκομείο St Mary's στο Paddington.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Claridge's  |  London  |  Mayfair  |  NHS  |  covid-19  |  help each other  |  united

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X