ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το βίντεο των «Anonymous» για τον George Floyd

Οι Anonymous ήταν κάποτε μια από τις μεγαλύτερες ακτιβιστικές δυνάμεις στο Διαδίκτυο

Οι λογαριασμοί που σχετίζονται με την ακτιβιστική ομάδα Anonymous υποστηρίζουν τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες μετά το θάνατο του George Floyd.

Ορισμένες από τις δημοσιεύσεις έχουν προβληθεί εκατομμύρια φορές και έχουν μοιραστεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές, καθώς οι χρήστες προσπαθούν να ενισχύσουν την ομάδα.

Οι Anonymous ήταν κάποτε μια από τις μεγαλύτερες ακτιβιστικές δυνάμεις στο Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας τόσο διαδικτυακές όσο και πραγματικές εκδηλώσεις και διαταραχές για να διαμαρτυρηθούν για διάφορα ζητήματα. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, το προφίλ των μέσων τους και ο αριθμός των ατόμων που ταυτίζονται με την ομάδα έχουν μειωθεί.

Μετά τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ, ωστόσο, μια σειρά από δημοσιεύσεις με την χρήση των Anonymous έχουν εξαπλωθεί στο διαδίκτυο στηρίζοντας τις διαμαρτυρίες.

Οι σελίδες της αστυνομικής υπηρεσίας της Μινεάπολης και της πόλης ήταν εκτός σύνδεσης το Σαββατοκύριακο, αν και δεν είναι σαφές ποιος ήταν πίσω από αυτές τις επιθέσεις και αν συνδέονται με τους Anonymous.

Ένα βίντεο στο Facebook, το οποίο έχει προβληθεί εκατομμύρια φορές, περιλαμβάνει ένα άτομο που φοράει μάσκα Guy Fawkes και ένα hoodie, εμφάνιση που έχει συσχετιστεί με την ομάδα και κατηγορούν την αστυνομία της Μινεάπολης για το «φρικτό ιστορικό βίας και διαφθοράς»

«Δεν εμπιστευόμαστε τον διεφθαρμένο οργανισμό σας για να αποδώσει δικαιοσύνη, επομένως θα αποκαλύψουμε τα πολλά εγκλήματά σας στον κόσμο. Είμαστε λεγεώνα. Περιμένετε μας» με αυτό τον τρόπο ολοκληρώνεται το βίντεο.

Ακόμα, ο πιο γνωστός Anonymous λογαριασμός στο Twitter, με το username @YourAnonNews, έχει δημοσιεύσει στο Twitter μια σειρά από αναρτήσεις που στηρίζουν τις διαδηλώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X