ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το βιβλίο της ανιψιάς του Trump που τον «καίει» και η προσφυγή του αδερφού του στην δικαιοσύνη

Όταν ο αδερφός του πρόεδρου των ΗΠΑ παλεύει να εμποδίσει τη δημοσίευση βιβλίου για την οικογένεια

Δέσποινα Άσπρου

Αποκαλύψεις που δεν θα ευχαριστήσουν τον Donald Trumo πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας στις 28 Ιουλίου. Η Mary Trump, ανιψιά του προέδρου, όπως ίσως γνωρίζετε θα κυκλοφορήσει το βιβλίο της «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man» («Πάρα πολύ αλλά ποτέ αρκετό: Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο»), που περιέχει πολλές αποκαλυπτικές ιστορίες για τον θείο της και την οικογένειά τους. Ναι, τα πράγματα για τον Donald Trump το τελευταίο διάστημα δεν είναι καθόλου ευχάριστα... αφού έχει να αντιμετωπίσει δύο αποκαλυπτικά βιβλία. Αυτό και εκείνο του πρώην συνεργάτη του John Bolton.

Με αφορμή το βιβλίο, ο αδερφός του Donald, Robert Trump αποφάσισε όχι απλώς να στηρίξει δημόσια τον αδερφό του, αλλά και να προσφύγει στην δικαιοσύνη για να ζητήσει να μην κυκλοφορήσει το βιβλίο επικαλούμενος μια συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει η Mary σχετικά με την κληρονομιά του Fred Trump, του παππού της και πατέρα του Donald Trump.

«Η προσπάθειά της να δραματοποιήσει και να διαστρεβλώσει τις οικογενειακές σχέσεις μας έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια για να εξασφαλίσει οικονομικό όφελος αποτελεί τόσο μασκαράτα, όσο και αδικία για τη μνήμη (…) των αγαπημένων μας γονιών», τόνισε ο Robert μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του που δημοσιεύτηκε στους The Times.

Για την ιστορία να πούμε πως η Mary Trump, είναι ψυχολόγος και το εν λόγω βιβλίο που θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster αποτελεί τα απομνημονεύματά της - τα οποία ρίχνουν «φως στη σκοτεινή ιστορία» της οικογένειας του προέδρου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jere (@j3r3_73) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X