ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το βιβλίο που ο Trump δεν θέλει να διαβάσετε και χαρακτηρίζεται ως παράνομο

Στα ράφια ''τα άπλυτα'' του Λευκού Οίκου

Δέσποινα Άσπρου

Οι τελευταίες μέρες είναι σίγουρα αρκετά δύσκολες για τον πρόεδρο της Αμερικής αφού όσα ακούγονται και φέρουν το όνομά του δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστα.

Τόσο ο θάνατος του George Floyd, όσο και η εξάπλωση του κορωνοϊού στις ΗΠΑ κατάφεραν να πλήξουν την δημόσια εικόνα του και όχι μόνο. Και σαν αυτά να μην ήταν αρκετά, στα προβλήματά του Donald Trump, προστίθεται ακόμη ένα και πρόκειται για ένα βιβλίο που γράφτηκε από τον πρώην σύμβουλό του σε θέματα εθνικής ασφαλείας John Bolton. Τίτλος του βιβλίου αποτελεί το «The Room Where It Happened: A White House Memoir» και πρόκειται να δημοσιευτεί στις 23 Ιουνίου. Το βιβλίο έχει αναφορές σε συζητήσεις και κυβερνητικά θέματα που συζητούσε με τον Trump ο συγγραφέας του βιβλίου - γεγονός που έχει θορυβήσει έντονα τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Αναφερόμενος στο γεγονός, ο Donald Trump τόνισε πως αν ο Bolton εκδόσει το βιβλίο, θα παραβιάσει τον νόμο καθώς οι συνομιλίες τους ήταν απόρρητες και πάμε στοίχημα, πως αν ο Bolton τον παρακούσει, ο Trump δεν θα θέλει με τίποτα να διαβάσουμε αυτό το βιβλίο.

Για την ιστορία να πούμε πως το βιβλίο εκδίδει ο οίκος Simon & Schuster και όπως ανακοίνωσε, παρέχει μια εσωτερική καταγραφή της «αντιφατικής, ασυνάρτητης διαδικασίας λήψης αποφάσεων» του Trump.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by WorldIsWritten (@worldiswritten) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση