ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το αιχμηρό σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την Ιωάννα Μπέλλα

Δέσποινα Άσπρου

Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στην κάμερα του «Πρωινού» και έκανε μερικές δηλώσεις σχετικά με την συμμετοχή της στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος».

Το μοντέλο, ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την πολυσυζητημένη ατάκα της με το χαστούκι, που είπε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Στις συγκεκριμένες δηλώσεις έχουν κοπεί λεγόμενά μου στο μοντάζ, όχι από την εκπομπή του κ. Αρναούτογλου, αλλά στην αναπαραγωγή. Είπα φυσικά ότι είμαι κατά της βίας καθώς έχω υπάρξει θύμα. Εγώ στην εκπομπή έδωσα και συμβουλή καθώς έχω υπάρξει το θύμα. Όταν μου είχε συμβεί το περιστατικό βίας έφυγα κατευθείαν από αυτή την αρρωστημένη κατάσταση. Μου ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τα σχόλια που ακολούθησαν ήμουν στην άλλη άκρη του κόσμου… και στην Ελλάδα ερχόταν το ένα χτύπημα μετά το άλλο…», είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μπέλλα.

Οι πιο πάνω δηλώσεις της αποτέλεσαν αφορμή να την σχολιάσει – αρκετά καυστικά θα λέγαμε – η Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια είπε: «Ακόμη κι αν μετά πρόσθεσε πως πρέπει όλα να λύνονται με τον διάλογο δεν αλλάζει κάτι. Εγώ περίμενα να ακούσω μια απάντηση από καρδιάς. Γιατί είναι η πρώτη της απάντηση. Πιο πολύ κατάλαβα πως της ένοιαξαν τα σχόλια περί πλαστικών για το GNTM, παρά τα σχόλια που έγιναν για τις δηλώσεις που έκανε για το χαστούκι. Στα δέκα δευτερόλεπτα που δεν είχαν παίξει στο μοντάζ ο Γρηγόρης της δίνει τη δυνατότητα να πει για τη βία. Αλλά δεν αλλάζει κάτι από το πρώτο. Δεν κατάλαβε τι είπε μάλλον».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS