ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τιτανικός: Πουλήθηκε η «σανίδα της Rose»

Στην ταινία Τιτανικός η σκηνή με τη «σανίδα της Rose» είναι από τις πιο γνωστές και συγκινητικές.

Μαρία Καραμάνου

Η θρυλική «σανίδα της Rose» από την ταινία Τιτανικός πουλήθηκε σε μια δημοπρασία με το όνομα «Treasures from Planet Hollywood» του Heritage Auctions, αποσπώντας το εκπληκτικό ποσό των 718.750 δολαρίων. Ο τυχερός αγοραστής απέκτησε ένα κομμάτι ιστορίας του κινηματογράφου που συνδέεται με την αξέχαστη σκηνή από την επική ταινία του James Cameron, Τιτανικός, όπου η σανίδα έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην επιβίωση της χαρακτηριστικής ηρωίδας, που την υποδυόταν η Kate Winslet.

Η ταινία Τιτανικός, που κυκλοφόρησε το 1997, προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον και συζητήσεις μεταξύ των οπαδών της λόγω της σκηνής με τη σανίδα, καθώς πολλοί αναρωτιόντουσαν εάν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για τη σωτηρία του Jack, τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Leonardo Di Caprio.

Το κομμάτι ξύλου που είχε τις περισσότερες προσφορές στη δημοπρασία, ανάμεσα σε 1.600 εμβληματικά αντικείμενα ταινιών σύμφωνα με τον οίκο, αποδείχθηκε να είναι ένα μέρος του πλαισίου της πόρτας που βρισκόταν στην είσοδο του σαλονιού στην πρώτη θέση του σκηνικού της ταινίας.

Σε αυτήν τη δημοπρασία, πολλά ακόμα σημαντικά αντικείμενα που σχετίζονταν με διάσημες ταινίες πουλήθηκαν σε εντυπωσιακές τιμές. Ανάμεσά τους, το φόρεμα από ύφασμα σιφόν που φορούσε η Winslet στην τελευταία σκηνή της ταινίας Τιτανικός πωλήθηκε έναντι 125.000 δολαρίων, ενώ το πηδάλιο του πλοίου και ο ορειχάλκινος τηλέγραφος πωλήθηκαν για 200.000 και 81.250 δολάρια αντίστοιχα.

Επιπλέον, το μαστίγιο του Harrison Ford από το «Temple of Doom» κατέκτησε το ρεκόρ ως το αντικείμενο με την υψηλότερη αξία του franchise, συγκεντρώνοντας 525.000 δολάρια. Επίσης, το τσεκούρι του Jack Nicholson από το «The Shining» και η μαύρη στολή του Tobey Maguire από το Spider-Man 3 πωλήθηκαν για 125.000 δολάρια έκαστο, μετά από έναν έντονο πόλεμο προσφορών.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS