ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Την τελευταία της πνοή άφησε η μοναδική σύζυγος του Alain Delon, Nathalie Delon

Η ανάρτηση του γιου του διάσημου πρώην ζευγαριού

Η Γαλλίδα ηθοποιός Nathalie Delon, η οποία έπαιξε στην ταινία "Ο Σαμουράι" του Ζαν-Πιερ Μελβίλ με τον τότε σύζυγό της Alain Delon, πέθανε την Πέμπτη στο Παρίσι σε ηλικία 79 ετών, ανακοίνωσε ο γιος της Anthony Delon.

"Η μητέρα μου πέθανε σήμερα το πρωί στο Παρίσι, έχοντας κοντά της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πέθανε γρήγορα από τον καρκίνο", δήλωσε ο γιος της Nathalie Delon και του  Alain Delon. "Είμαι πολύ λυπημένος. Με πληγώνει πολύ πάντα όταν φεύγουν αυτοί που αγάπησα", είπε ο  Alain Delon στο Γαλλικό Πρακτορείο. "Η Nathalie ήταν η πρώτη μου γυναίκα και η μόνη κυρία Delon", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, εκτός από τον "Σαμουράι", η Delon γύρισε σχεδόν τριάντα ταινίες, σε δευτερεύοντες ρόλους, έως τις αρχές της δεκαετίας του 1980, όπως η ταινία "Ο Στρατός των Σκιών" (1969), επίσης του Ζαν-Πιέρ Μελβίλ, "Docteur Justice" (1975) του Κριστιάν-Ζακ, "Une femme fidele" (1976) του Ροζέ Βαντίμ.

Η Nathalie Delon θα περάσει στη συνέχεια πίσω από την κάμερα σκηνοθετώντας τις ταινίες "Ils appellent ca un accident" (1982) και "Sweet Lies" (1986), με τον Τριτ Γουίλιαμς. Εξέδωσε τα απομνημονεύματά της το 2006.

Ισπανικής καταγωγής, η Francine Canovas γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1941 στην Ούτζντα, στο Μαρόκο, τότε προτεκτοράτο της Γαλλίας. Έφθασε στο Παρίσι το 1962, αφότου εγκατέλειψε τον πρώτο της σύζυγο, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Η νεαρά με τα πράσινα μάτια, 21 ετών, έπεσε τυχαία πάνω στον Alain Delon, ανερχόμενο αστέρι και αρραβωνιασμένο με τη Ρόμι Σνάιντερ, μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Παρίσι.

Παντρεύτηκαν με πλήρη μυστικότητα τον Αύγουστο του 1964. Το διαζύγιό τους εκδόθηκε τον Φεβρουάριο του 1969. "Οταν τον άφησα, άφησα τα πάντα πίσω μου, έφυγα με τον γιο μου και την οικονόμο μου, αυτό είναι όλο", διηγείται το 2018 στο Paris Match. Ενώ ο Delon ξαναφτιάχνει τη ζωή του με την ηθοποιό Mireille Darc.

"Ήμασταν σε συνεχή επαφή. Βλεπόμασταν συχνά. Ήμουν μέρος της ζωής της, ήταν μέρος της δικής μου. Ήμασταν ακόμη μαζί τα Χριστούγεννα. Βγάλαμε φωτογραφίες μαζί, τις τελευταίες", είπε ο Αlain Delon στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο γιος τους ανάρτησε στο τέλος Δεκεμβρίου του 2020 στο Instagram μια φωτογραφία των γονιών του δίπλα-δίπλα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anthony Delon (@therealanthonydelon)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X