ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τηλεοπτική βόμβα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μια τηλεοπτική παρουσία που δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητη αφού κάθε σεζόν το όνομά της συζητιόταν εξαιτίας κυρίως των κακών σχέσεων που λέγεται πως είχε με τους εκάστοτε συνεργάτες της. 

Η παρουσιάστρια που βρισκόταν για χρόνια στον Alpha έχοντας μάλιστα μια ισχυρή παρουσία εξαιτίας και των προσωπικών σχέσεων που είχε με στελέχη του σταθμού, αποχώρησε από το κανάλι της Κάντζας, πήγε στο Survivor και στη συνέχεια απέκτησε τη δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο η συνεργασία της με την Αcun Media δεν κράτησε για πολύ, αφού μετά το ''My style rocks'' το συμβόλαιό της δεν ανανεώθηκε. 

Το απόγευμα της Τρίτης, (7/5), ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε μέσα από την εκπομπή του μια τηλεοπτική είδηση-βόμβα, αφού όπως είπε η Κωνσταντίνα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha που την έχει αναδείξει πριν από χρόνια. Μια είδηση που σχεδόν κανείς δεν περίμενε, αφού όταν η Κωνσταντίνα αποχώρησε από τον σταθμό, δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τους ιθύνοντες.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γυρίζει στον Alpha. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ακόμα δεν ξέρουμε. Μάθαμε ότι συζητάει και είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν δεν έχει ο Alpha. Ποιοι είμαστε εμείς που θα μπούμε εμπόδιο στην Κωνσταντίνα»;, ήταν τα λόγια του Νίκου Μουτσινά. 

Θυμίζουμε πως πριν από μερικούς μήνες, η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την δύσκολη περίοδο που πέρασε στον Alpha, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα: «Η τελευταία χρονιά στον Alpha ήταν πολύ δύσκολη. Εγώ έδινα πάρα πολύ από την ψυχή μου και από τον εαυτό μου, τους άνοιγα το σπίτι μου, είχα αρχίσει να γίνομαι πολύ δοτική, κάτι που δεν ήμουν πιο πριν. Και πιο επικοινωνιακή μαζί τους, αλλά δεν έπαιρνα αντίκρισμα και αυτό μου στοίχιζε. Έβρισκα την… πόρτα κλειστή. Τις προηγούμενες χρονιές ήταν όλοι φιλικοί, με προσέγγιζαν διαφορετικά. Ήθελα να τελειώσει. Πραγματικά, λέω πως ότι έχω θελήσει στη ζωή μου, μου έχει έρθει. Είναι απίστευτο. Δεν είχα βεβαίως το θάρρος και φυσικά τη σιγουριά μιας δουλειάς για να θέλω να τελειώσει, αλλά μέσα μου το ήθελα. Είναι πάρα πολύ οξύμωρο αυτό που λέω. Ενώ το ήθελα, δεν το ήθελα.Δεν το εξέφραζα γιατί δεν τόλμαγα να το πω, αλλά το αισθανόμουν. Όταν τελείωνε η εκπομπή, δεν είχε τελειώσει το συμβόλαιό μου, δεν ήξερα και τι να πω στους τηλεθεατές. Τα λέμε; Φιλιά; Ξανά; Κάπου; Εδώ; Ποτέ; Δεν ήξερα τι θέλω κι εγώ να επικοινωνήσω. Δεν ήξερα! Οπότε το άφησα πολύ γενικό. Και είχα τρενάρει πάρα πολύ και τη συνάντησή μου με τα στελέχη του καναλιού Alpha. Επειδή φοβόμουν να αντιμετωπίσω την κατάσταση έλεγα “αύριο, την άλλη Δευτέρα”. Κι ενώ το συμβόλαιό μου δεν τελείωνε ακόμα, έλεγα ας το αφήσω λίγο. Γιατί φοβόμουν τι θα ακούσω; Γιατί φοβόμουν κι εγώ τι θα πρέπει να κάνω; Δεν ξέρω γιατί»!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως λίγες ώρες νωρίτερα η παρουσιάστρια αναπόλησε τις στιγμές από την εκπομπή της «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στον Alpha, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το παρελθόν.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση