ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τι θα γίνει μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου

Όσα προνοεί το πρωτόκολλο.

newsroom must

Σε λειτουργία φαίνεται ότι θα μπει η επιχείρηση «Forth Bridge» που πραγματεύεται τι θα ακολουθήσει του θανάτου του Φίλιππου.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν ο μακροβιότερος σύζυγος στη βασιλική οικογένεια στην βρετανική ιστορία, έχοντας πραγματοποιήσει 22.219 σόλο εμφανίσεις από τότε που η Ελισάβετ έγινε βασίλισσα το 1953 και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2017.

Παρόλο που τα βασιλικά πρότυπα μας έχουν προετοιμάσει για μεγαλύτερα πράγματα, ο ίδιος επιθυμούσε η κηδεία του να είναι απλή. Πριν την κηδεία θα βρίσκεται στο Saint James Palace, όπου ήταν και η πριγκίπισσα Diana πριν την κηδεία της, με το κοινό να μην έχει καμία πρόσβαση. Στην τελετή, που θα γίνει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Windsor, θα παρευρίσκονται μέλη της βασιλικής οικογένειας, φίλοι και αρχηγοί κρατών, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Frogmore στο κάστρο του Windsor αφού εκεί περνούσε αρκετό χρόνο της ημέρας του, και όχι στο Αβαείο του Westminster, όπως των περισσότερων μοναρχών της Βρετανίας.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ πρόκειται να διατηρήσει μια οκταήμερη περίοδο πένθους, κατά την οποία δεν θα υπάρχουν βασιλικά διατάγματα και οι κρατικές υποθέσεις θα μπουν σε αναμονή. Ολόκληρη η περίοδος πένθους θα κρατήσει 30 μέρες.

Αναφορικά με την μοναρχία τίποτα δεν αλλάζει στην σειρά διαδοχής που παραμένει ως έχει μέχρις ότου πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ. Η σειρά είναι η εξής, πρίγκιπας Κάρολος, πρίγκιπας William, πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte, πρίγκιπας Louis, πρίγκιπας Harry και Archie.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση