ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Τι προσπαθεί να πετύχει ο Trump; Να ξεγελάσει ή να γίνει ο επόμενος No1 instagrammer;

Η φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του προέδρου της Αμερικής στο Instagram που προκάλεσε πανικό

Δέσποινα Άσπρου

Χωρίς καμία αμφιβολία, το πρόσωπο των ημερών είναι ο Donald Trump. Λίγο μετά τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας του μάλλον πρόωρου εξιτηρίου του από το νοσοκομείο που βρισκόταν λόγω του ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και των επικών δηλώσεων για την νόσο που ακολούθησαν, μια κίνηση εντυπωσιασμού που έρχεται από τον πλανητάρχη και το επιτελείο του ενόψει των εκλογών Νοεμβρίου, γίνεται viral... και μάλλον όχι άδικα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Λευκός Οίκος, θέλοντας να δείξει πως ο πρόεδρος δουλεύει διαρκώς μέσα από το νοσοκομείο, έδωσε στην δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες και βίντεο του Trump... και ενώ σαφώς η κίνηση και το πείσμα του Donald Trump αρχικά εντυπωσίασαν, μερικοί παρατήρησαν πως οι λήψεις είναι μάλλον fake! Ο λόγος; Ο Donald Trump φαίνεται να βάζει την υπογραφή του σε κάποιο δήθεν βαρυσήμαντο κρατικό έγγραφο, το οποίο όμως είναι… λευκή σελίδα.

Σε αυτή μάλιστα την φωτογραφία, η κόρη του Trump σχολίασε με περηφάνια πως «τίποτα δεν σταματά τον πατέρα της από το να εργάζεται για τους Αμερικανούς πολίτες»!

Σύμφωνα λοιπόν με αρκετούς χρήστες των κοινωνικών δικτύων, οι εν λόγω εικόνες που δημοσίευσε ο Λευκός Οίκος είναι σκηνοθετημένες και στοχεύουν στην προπαγάνδα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση