ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Τι πρέπει να περιλαμβάνει η βαλίτσα του τριημέρου

1: Nina L’ eau, 2: Louis Vuitton Damier Masai, 3: Longchamp, 4: Gucci, 5: Chanel, 6: Nuxe Eau de Mousse Micellaire, 7: Shiseido, 8: Loewe, 9: Max & Co, 10: Mango, 11: Marella, 12: Lancome, 12: Debenhams, 13: Topshop, 14: Tezenis, 15: Attrativo, 16: Stradivarius

Ένα τριήμερο αργίας παραμονεύει και μερικές έχουν ήδη ξεκινήσει την διαδικασία προετοιμασίας της βαλίτσας των διακοπών. Πόσες φορές αλήθεια στην προσπάθεια να μην μας λείψει τίποτα δεν έχουμε κουβαλήσει την μισή μας ντουλάπα και τελικά δεν φοράμε τίποτα από αυτά, ενώ όταν θέλουμε να πάρουμε μόνο τα απαραίτητα, διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε μαζί μας ούτε τα βασικά.

Για να μην σας καταβάλει η απόλυτη σύγχυση, σας έχουμε φτιάξει μια λίστα για το τι πρέπει να πάρετε μαζί σας το τριήμερο για να επιτύχετε στυλάτες αλλά χαλαρές εμφανίσεις.     

Το άρωμα σας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απουσιάζει από το νεσεσέρ σας, όπως και ένα ρουζ για να φαίνονται υγιή και δροσερά τα μάγουλα σας. Ένας καθαριστικός αφρός για το πρόσωπο και ένα κραγιόν σε απαλούς χρωματισμούς και το νεσεσέρ σας είναι έτοιμο. Σε μια ευρύχωρη τσάντα βάλτε άνετα παπούτσια, κατά προτίμηση μπαλαρίνες,  για να είστε έτοιμες σε περίπτωση που θα διανύσετε μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια. Ένα χαλαρό, ντένιμ παντελόνι με πουκάμισο και ένα πουλόβερ είναι ιδανικά, καπέλα και γυαλιά ηλίου κρίνονται απαραίτητα. Προτιμήστε η τσάντα σας να μην είναι πολύ βραδινή για να μπορείτε να την κουβαλάτε μαζί σας για αρκετές ώρες. Η βαλίτσα των διακοπών είναι έτοιμη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση