ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τι να αποφύγετε στα #mma16;

H μεγάλη μέρα έφτασε και το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!  Τα ΜΑD music awards by Cytamobile-Vodafone είναι εδώ και αφού έχετε προμηθευτεί το εισιτήριο σας, αν όχι πατήστε εδώ, τώρα εκκρεμεί μόνο το outfit σας. Γι’ αυτό σας προτείνουμε διάφορα look για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει εδώ. Τα βραβεία και γενικά οποιαδήποτε συναυλία που γίνεται σε κλειστό χώρο έχει κάποιες ιδιαιτερότητες για αυτό πρέπει να προσέξουμε τι θα φορέσουμε. Εμείς σας συμβουλεύουμε τι να αποφύγετε.

Καλό θα ήταν να προσαρμόσουμε τα πολύ ψηλά τακούνια το συγκεκριμένο βράδυ αφού το γήπεδο και οι κερκίδες δεν είναι ιδανικές για αυτό.

Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα sequins. Αν θέλετε να τα φορέσετε προτιμήστε να τα συνδιάσετε με ankle boots ή sneakers για να κάνετε λίγο settle down το σύνολο.

Aν αγαπάτε τα μάξι φορέματα και την δαντέλα συνδυάστε την με τα αγαπημένα σας sneakers ή ankle boots και όχι με τακούνια αφού θα δείχνει υπερβολικά formal.
 
Αποφύγετε τις αληθινές γούνες και τα αληθινά δερμάτινα αφού πρόκειται να βρίσκεστε σε ένα χώρο με καλλιτέχνες και είναι πολύ ευαίσθητοι και ευάλωτοι σε αυτά τα θέματα.

Τα υπερβολικά κοσμήματα δεν θα ήταν ιδανικά, προτιμήστε chokers.

Προσέξτε τις υπερβολές αφού πρόκειται για ένα event πολύ νεανικό, cool που θα γίνει σε γήπεδο. Αν φορέσετε όποιαδήποτε μεταλιζέ υφή προσέξτε να είναι πιο απλά τα άλλα κομμάτια στο outfit σας.

Αποφύγετε τα κόκκινα αφού αν θα περπατήσετε στο κόκκινο χαλί θα χαθεί το outfit σας.

Γενικά αποφύγετε τα πολύ επίσημα looks αφού πρόκειτα, για ένα πολύ cool event που πρέπει να αναδείξετε τον σικάτο αλλά casual εαυτό σας. Όποιαδήποτε υπερπαραγωγή θα θεωρείται λάθος.

Μην ξεχάσετε την θετική σας ενέργεια και την καλή σας διάθεση αφού πρόκειται για ένα event που σκοπό έχει να μας κάνει να περάσουμε μια όμορφη και αξέχαση βραδιά μαζί με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS