ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τι μας είπαν οι 10 κυρίες που θα συμμετέχουν Εύρηκα Μασαλλίας The Charity Show

Λίγες ημέρες πριν το 3ο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show που διοργανώνει το περιοδικό Βeautiful People και που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 19:30, στο Residence by Occhio, οι 10 κυρίες που θα περπατήσουν στην πασαρέλα μίλησαν στο must.com.cy για τα συναισθήματά τους.

Στο event θα παρουσιαστούν πέντε επιδείξεις μόδας ενώ στην πασαρέλα θα ανέβουν 40 μοντέλα, μεταξύ των οποίων και 10 γνωστές προσωπικότητες, οι οποίες θα παρουσιάσουν δημιουργίες των Gregory Morfi, Maria Aristidou, Constantinos Vasiliades, του κοσμηματοπωλείου «Η Πολιτεία» και τoυ brand Toi & Moi. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show: Οι σχεδιαστές μας αποκάλυψαν τι θα παρουσιάσουν

                                Αυτές είναι οι 10 κυρίες που θα περπατήσουν στο Εύρηκα Μασσαλίας charity show

                                Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Μιχάλης Σοφοκλέους ενώνονται για καλό σκοπό

Μιλώντας μας για το πώς νιώθουν που θα συνεισφέρουν προσφέροντας 5000 ευρώ στην πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά για τους μικρούς ήρωες στο Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα, μας είπαν:

EBEΛΙΝΑ ΚΥΡΑΣΤΑ: Όταν υπάρχει σκοπός, υπάρχει και κίνητρο… και τα παιδιά είναι το υπέρτατο! Αυτά μαθαίνουν την καρδιά μας να βλέπει με άλλα μάτια και την ψυχή μας να γεμίζει με ένα χαμόγελο τους!Ο Προυστ είχε γράψει το εξής χαρακτηριστικό: « Η ασθένεια είναι ο πιο πειστικός γιατρός. Στην καλοσύνη και στη σοφία δίνουμε μόνο υποσχέσεις. Στον πόνο υπακούμε.» Δεν θα μπορούσα, λοιπόν, σε καμία περίπτωση να μην «υπακούσω» στον σκληρό αγώνα που δίνουν οι μικροί μας ήρωες του Παιδογκολογικού Ιδρύματος, αλλά και οι γονείς τους, συμβάλλοντας ελάχιστα.Νομίζω είναι ευχή όλων να ζήσουμε σύντομα την ημέρα που θα ανακαλυφθεί η θεραπεία και στα προσωπάκια τους θα βλέπουμε μόνο χαμόγελα και ευτυχία. Την ευτυχία ολόκληρου του κόσμου!

ΕΛΒΑ ΡΩΣΣΙΔΟΥ: Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που συμμετέχω για δεύτερη φορά. Προσφέρω με τη συμμετοχή μου στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Δεν είμαστε μοντέλα, είμαστε οι περισσότερες μαμάδες, γεμάτες ευαισθησίες σε ο,τι έχει να κάνει με παιδιά. Το Beautiful People δεν είναι απλά ένα περιοδικό, είναι σημανικές και οι σχέσεις που κτίζει με τους ανθρώπους που φιλοξενεί. Πώς θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ σε αυτό το κάλεσμα της Νατάσας που είναι και φιλανθρωπικό;

EΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: ''Νιώθω μεγάλη χαρά και τεράστια περηφάνια που θα συμμετέχω για πρώτη φορά στο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show. Είμαι επίσης πολύ συγκινημένη καθώς τα έσοδα θα πάνε στους μικρούς μας ήρωες του Παιδογκολογικού Ιδρύματος Ελπίδα. Ο σκοπός είναι ιερός και χαίρομαι που γίνονται τέτοιου είδους φιλανθρωπικές εκδηλώσεις γιατί με αυτόν τον τρόπο ευαισθητοποιείται ο κόσμος.

ΟΛΓΑ ΠΟΛΙΤΟΥ: Νιώθω περήφανη και συγκινημένη ταυτόγχρονα που με τη συμμετοχή μου θα μπορώ να στηρίξω και εγώ με τη σειρά μου αυτόν τον αγώνα. Ο σκοπός είναι ιερός και όλοι μας θα πρέπει να δείχνουμε την ευαισθησία μας σε αυτούς τους φορείς. Ένα όνειρo μια Ελπίδα! Γιατι αυτοί οι μικροί ήρωες πρέπει να βγουν νικητές... γιατί αυτά τα παιδιά είναι παιδιά όλων μας... είναι το μέλλον μας και τους αξίζει η καλύτερη φροντίδα.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΖΗΣΙΟΠΟΥΛΟΥ: Νιώθω υπέροχα γιατι με μια απλή δίκη μας κίνηση θα προσφέρουμε σε αυτους τους μοναδικούς ήρωες και ευχαριστω πολυ που μου δίνεται αυτη η ευκαιρια!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ: Κάποτε κάποιος μου είχε πει κάποιος αν πραγματικά θες να βοηθήσεις έναν άνθρωπο έχε το νου σου στις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Nιώθω μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά που το περιοδικό Beautiful People μου έδωσε αυτή την ευκαίρία να βοηθήσω τους μικρούς ήρωες του Παιδοογκολογικού Ιδρύματος Ελπίδα. Σε μια εποχή που η καθημερινότητα μας παρασύρει στους έντονους ρυθμούς της και μας κάνει να ξεχνάμε τον πόνο του συνανθρώπου μας, αυτή η εκδήλωση θεσμός έρχεται να μας θυμίσει ότι η αγάπη μπορεί να κάνει θαύματα.

ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΠΑΝΑΓΗ: Είμαι πολύ συγκινημένη και ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συμμετοχή μου σε αυτό το όμορφο event που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια ενός πολύ καλού σκοπού. Οι μικροί αυτοί ήρωες, έχουν ανάγκη την θετική μας ενέργεια και φυσικά την αγάπη όλων μας. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να παρευρεθούμε όλοι σε αυτό το charity show. Η προσφορά και η δοτικότητα είναι κάτι που πρέπει να μας χαρακτηρίζει και είμαι πολύ περήφανη που ζω ανάμεσα σε τέτοιους ανθρώπους, με αξίες!

ΚΛΕΛΙΑ ΓΙΑΣΕΜΙΔΟΥ: Η προσφορά μας είναι πολύ μικρή μπροστά στο έργο που έχει να φέρει εις πέρας το Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα. Προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα που θα προσφέρω και εγώ με τον δικό μου τρόπο ως γκεστ στο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show, και εύχομαι να μαζευτούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για να είναι ουσιαστική η προσφορά μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Beautiful People γι'αυτή την πρωτοβουλία που έχει γίνει πλέον θεσμός.

EΛΕΝΑ ΣΙΑΚΑΛΛΗ: Σαν δασκάλα χορού και σε μικρά παιδιά, μου είναι μεγάλη χαρά, που θα βοηθήσω σ' αυτο το φιλανθρωπικό σκοπό. Εύχομαι μέσα από αυτή τη ομαδική προσπάθεια, να προσφέρει η κάθεμία μας το δικό της ληθαράκι και όλες μαζι να συμβάλουμε στην ευτυχία όλων αυτών των μικρών παιδιών.Να χαρίσουμε ένα τεράστιο χαμόγελο στα αθώα πρόσωπά τους, με ελπίδα ένα καλύτερο μέλλον γι' αυτά!!

ΓΙΩΤΑ ΡΟΖΑΝΑ ΠΕΤΡΟΥ: Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη ευγνωμοσύνη που μου δίνεται η ευκαιρία να στηρίξω τους μικρούς ήρωες του Παιδογκολογικού ιδρύματος Ελπίδα με τη συμμετοχή μου στο φιλανθρωπικό fashion show στις 28 Νοεμβρίου. Ως γυναίκα, μητέρα και ιατρός, έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία και συμπάσχω με όλους όσους βιώνουν και υποφέρουν από οποιαδήποτε νόσο, πόσο μάλλον ογκολογικής φύσης, και ειδικά με τα παιδιά. Θα χαρώ πολύ να προσφέρω με οποιοδήποτε τρόπο και στο μέλλον. Να είστε όλοι εκεί!

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €20. Για πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ομίλου SPP Media στο 22472472.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS