ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τι είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην Βάνα Μπάρμπα;

Με αφορμή τα υποστηρικτικά λόγια της Μπάρμπα για τον Φιλιππίδη.

newsroom must

Στο «κόκκινο» φτάνουν οι σχέσεις μεταξύ Ελλήνων καλλιτεχνών μετά και τις αποκαλύψεις του #metoo, την ποινικοποίηση των αδικημάτων που καταγγέλλεται ο Πέτρος Φιλιππίδης και την δημόσια υποστήριξή του από την Βάνα Μπάρμπα.

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να τοποθετηθούν επι του θέματος, μια εκ των οποίων και η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου – η οποία είχε κάνει 1 από τις 3 αρχικές καταγγελίες εναντίων του.

Αυτή την φορά, έσπασε την σιωπή της απέναντι στην κ. Μπάρμπα, με αφορμή ερώτηση που της έγινε στην διαδικτυακή εκπομπή του ‘the caller.gr’ και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Αναφερόμενη λοιπόν στο γεγονός είπε, «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η Βάνα Μπάρμπα. Έκανε όλη τη δουλειά μόνη της. Ο κόσμος έχει κρίνει και άμα δει κάποιος σχόλια κάτω από βίντεο, θα καταλάβεις. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω εγώ κάτι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ καθόμουν στην τηλεόραση και την έβλεπα που μίλαγε για μένα».

Ενώ συμπλήρωσε, «Την έβλεπα στην τηλεόραση να μιλάει για μένα. Την είδα και στο δρόμο όμως και της είπα κάτι. Δεν θα σας πω τι. Δεν ξέρω αν με άκουσε. Ήταν μακριά. Ελπίζω να με άκουσε».

Καταλήγοντας, εξομολογείται τι αναμένει από τις αντιδράσεις τις κοινωνίας για τα όσα έχει πει η κ. Μπάρμπα, λέγοντας «Περιμένω τη λάσπη να έρθει, είναι φυσική συνέπεια όσων έχουν γίνει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X