ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τι είδαμε στο τέταρτο live του Star Κύπρος

Ανατρεπτική και άκρως επίκαιρη η έναρξη του τέταρτου Live του Star  Κύπρος 2016, με τις διαγωνιζόμενες να εμφανίζονται με ροζ σάλια και τις ροζ φιγούρες που έκαναν πορεία και σήμερα στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας για τον καρκίνο του μαστού.

Guest Star ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ το πλατό πηρέ φωτιά με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου με το κατακόκκινο φόρεμα της. Chic στα λευκά ήταν η Μαρία Κορτζιά στο Pink room.

Οι διαγωνιζόμενες μετά την ανατρεπτική τους έναρξη, έκαναν πασαρέλα και αμέσως Μέτα εμφανιστήκαν στην σκηνή οι δυο υποψήφιες για αποχώρηση, η Άννα Danesh  και η Χριστίνα Λεοντίου. Η Άννα Danesh δεν πήγε στην φωτογράφιση της λόγω του ότι όπως είπε είχε κάνει μια συμφωνία με τους γονείς της να μην χάσει μέρα από το σχολειό, εάν θέλει να συμμετάσχει στα καλλιστεία. Ωστόσο έγινε η μεγάλη ανατροπή και αποχώρησε η Χριστινα Λεοντιου.

Αμέσως μέτα οι υποψήφιες έβγαιναν στην σκηνή μια μια παρουσιάζοντας τα ταλέντα τους, άλλες χόρεψαν, άλλες παρουσίασαν εκπομπές και άλλες τραγούδησαν, Οι διαγωνιζόμενες άφησαν άφωνους τους κριτές με τα ταλέντα τους, ενώ κάποιες τους έκαναν και να δακρύσουν.

Στην σκηνή λίγο αργότερα βρέθηκε και η γνωστή σχεδιάστρια Ραμόνα Φίλιπ αποκαλύπτοντας επιτέλους το λόγο που βρισκόταν στους διάδρομους του Mega-λου καναλιού. Εφόσον θα είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας για το γιαούρτι ‘’Ζήτα’’, ο όποιος είναι και χορηγός στα φετινά καλλιστεία ‘’Star Κύπρος 2016’’. Η σχεδιάστρια μίλησε για το διαφημιστικό σποτ και την εμπειρία της.

Τα κορίτσια προχώρησαν στην δεύτερη δοκιμασία, που ήταν η πασαρέλα και βαθμολογήθηκαν για αυτή, όπως και κάθε Live άλλωστε.

Η τρίτη δοκιμασία ήταν η φωτογράφιση που έκαναν τα κορίτσια προ ημερών, για τον καρκίνο του μαστού. Η κάθε μια έδωσε το δικό της μήνυμα, ποζάροντας γυμνές και με μόνο όπλο την έκφραση τους. Ο Λάκης Γαβαλάς, δήλωσε συγκινημένος με το concept της φωτογράφισης και θεώρησε τις φωτογραφίες έργα τέχνη. Σε αυτή την φωτογράφιση τα 10αρια της επιτροπής έπεφταν βροχή, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να κάνει το σχόλιο ‘’Στο τέλος θα έχουν βαθμολογία 700, 750..’’.

Το τέλος και του τέταρτου Live έφτασε και η Κατερίνα Δημητρίου και η Στέφανη Μέρχη είναι οι προτεινόμενες προς αποχώρηση στο πέμπτο Live. Η 23χρονη Στέφανη έχει ύψος 1,65, σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει το δικό της fashionblog. Της αρέσουν τα βιβλία, οι ρομαντικές και οι ταινίες δράσης, ο αθλητισμός και γενικά ότι περιστρέφετε γύρω από την μόδα. Ξοδεύει τον περισσότερο της χρόνο στην δουλειά αλλά και στην διασκέδαση. Θα χαρακτήριζε τον εαυτό της τελειομανή, πεισματάρη και ευαίσθητο.

H 21χρόνη Κατερίνα έχει ύψος 1,67 και κατάγεται από την Πάφο , ασχολείται με το μόντελινγκ και παράλληλα δουλεύει. Τα χόμπι της είναι το τρέξιμο και η μουσική, λατρεύει πολύ τα ζώα και γι’αυτό ασχολείται με τα Dogshows.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS