ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας της Diana, της Kate και της Meghan

Η προσωπικότητά τους

Λένε ότι ο γραφικός μας χαρακτήρας μπορεί να αποκαλύψει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά μας. Η Sheila Lowe γραφολόγος αποφάσισε να αναλύσει τους γραφικούς χαρακτήρες των Meghan Markle, Kate Middleton και Diana.

Πολλοί είναι αυτοί που συγκρίνουν τις συζύγους των γιών της Diana με την ίδια όπως από ότι φαίνεται οι 3 γυναίκες δεν μοιάζουν και τόσο.

Όπως αναφέρει η Sheila αναλύοντας τον γραφικό τους χαρακτήρα η Meghan φαίνεται είναι η πιο επιφυλακτική από τις 3, ακολουθεί η Kate και μετά η Diana. 

Αυτοί που τείνουν να τις συγκρίνουν στέκονται κυρίως στην εμφάνιση, το στυλ τους, το πόσο προσιτές, γενναιόδωρες και έξυπνες είναι ενώ κάτι άλλο που αγαπούν είναι το να μοιράζονται χειρόγραφα σημειώματα

Για την Meghan Markle η Sheila έγραψε ότι έχει μια όμορφη γραφή με πολλά καλλιγραφικά στοιχεία. «Τραβούν την προσοχή, αλλά από την άλλη έχει τον τρόπο της να κρατά τις αποστάσεις. Αυτό που μας λέει, είναι ότι η Meghan θέλει να βγάλει προς τα έξω μια εικόνα ομορφιάς, τελειότητας και μοναδικότητας η οποία όμως κρίνει λίγη ανασφάλεια. Ο γραφικός της χαρακτήρας δείχνει μια γυναίκα η οποία έχει έντονο συναίσθημα, όμως προσπαθεί να δείξει προς τα έξω μόνο όσα θέλει η ίδια να δουν. Τέλος νιώθει άνετα με τη δημοσιότητα διότι ξέρει να διαχειρίζεται την εικόνα της»

Για τον γραφικό χαρακτήρα της Kate Middleton τόνισε ότι είναι εντελώς αντίθετος με εκείνον της Meghan. «Δε μιλάμε για καλύτερη ή χειρότερη, απλώς εντελώς διαφορετική. Αυτό δείχνει ότι ο χαρακτήρας της είναι κι αυτός διαφορετικός: O γραφικός χαρακτήρας της Kate είναι ευέλικτος, λιτός, αυθεντικός και δείχνει μια γυναίκα η οποία επιθυμεί να απλοποιήσει το περιβάλλον και να ζει αρμονικά. Το ότι τα γράμματά της γέρνουν ελαφρώς προς τα δεξιά δείχνει ότι μπορεί να προσπερνάει τις δυσκολίες όταν αυτές παρουσιάζονται με έναν πραγματιστικό και ρεαλιστικό τρόπο.»

Όσο για την Lady Diana η Sheila έγραψε ότι «Ο τρόπος που γράφει η Di είναι τόσο αναγνωρίσιμος: Τα μεγάλα στρογγυλά γράμματα δείχνουν μια γυναίκα που χρειάζεται αγάπη, τρυφερότητα, προσοχή και αποδοχή. Τα γράμματά της δεν έχουν γωνίες και αυτό δείχνει ότι αυτό που επιθυμεί είναι στη ζωή της να υπάρχει αρμονία και δυναμισμός, ενώ η ελευθερία ήταν μια επιτακτική ανάγκη για εκείνη.»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση