ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Θύμα του κορωνοϊού και το φεστιβάλ Καννών;

Τι θα γίνει τελικά με το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ και τις υπόλοιπες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του κόσμου;

Δέσποινα Άσπρου

Με τον κορωνοϊό να συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, πολλά γεγονότα από τον τομέα της ψυχαγωγίας αναβάλλονται ή ακυρώνονται.

Όπως μάλιστα αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναβάθμισε το επίπεδο συναγερμού σε «πολύ υψηλό» μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και την αύξηση των κρουσμάτων σε διεθνές επίπεδο και έτσι σε όλο τον κόσμο δυνητικά επικίνδυνα γεγονότα, στα οποία συνήθως συγκεντρώνεται μεγάλο πλήθος ανθρώπων, αναβάλλονται ή ακυρώνονται, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent». Ανάμεσα στα event που ακυρώνονται είναι συναυλίες των Stormzy στην στην Ασία, Mariah Carey στην Χαβάη και Avril Lavigne σε Ελβετία, Ιαπωνία, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ και Φιλιππίνες. 

Λαμβάνοντας αυτά υπόψη, όλοι ξεκίνησαν να αναρωτιούνται αν το φεστιβάλ των Καννών που είναι προγραμματισμένο για τον Μάιο θα διεξαχθεί κανονικά ή θα ακυρωθεί όπως και αρκετά άλλα events. Το ενδεχόμενο να μην γίνει το Φεστιβάλ Καννών, εξαιτίας του κορωνοϊού, γίνεται όλο και πιο πιθανό μιας και το Υπουργείο Υγείας της Γαλλίας, από τις 29 Φεβρουαρίου, επιβάλλει απαγόρευση συνάθροισης άνω των 5.000 ατόμων και το φεστιβάλ απαιτεί μια τέτοια συνάθροιση.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τους αρμόδιους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση