ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Θύμα bullying στα social media και ο Γιώργος Λιάγκας;

Δέσποινα Άσπρου

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να έχει χιούμορ και ενέργεια, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά από όρια... και όπως φαίνεται πρόσφατα αυτά ξεπεράστηκαν.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε στο προφίλ του στο instagram μια σύνθεση φωτογραφίας που κυκλοφορεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα social media και έχει ως στόχο να σχολιάσει τα κιλά που πήραμε όλοι στις γιορτές.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, από την μια πλευρά απεικονίζεται ο Daniel Craig, o οποίος έχει άψογους κοιλιακούς και από κάτω γράφει 23 Δεκεμβρίου και από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Λιάγκας και από κάτω γράφει 3 Ιανουαρίου, δηλαδή μετά το φαγοπότι των γιορτών.

Βλέποντας την εν λόγω φωτογραφία στα social media, ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να την αφήσει ασχολίαστη. Ο ίδιος αναδημοσίευσε την φωτογραφία γράφοντας: «Προφανως εφαγα πολυ στις γιορτες. Επισης προφανως και γελαω και δεν ενοχλουμαι γιατι θεωρω οτι εχω χιουμορ. Επειδη αυτο κυκλοφορησε σημερα ως αστειο, αλλα επειδη τα τελευταια χρονια ο αγωνας εναντιον του bullying δικαιως εχει κορυφωθει, αυτη η πλακα, τι ακριβως ειναι?».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS