ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

#throwback στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Κάναμε ένα throwback και τι βρήκαμε; Την Κωνσταντίνα Ευριπίδου σε φωτογράφησή της εν ετει… 2009, για το cover του περιοδικού Beautiful People. Η παρουσιάστρια και μοντέλο ήταν εμφανώς σε πιο ‘’παιδική’’ εκδοχή, μιας και μιλάμε για πριν από επτά χρόνια. Με αφορμή λοιπόν αυτή τη φωτογραφία, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα throwback στη ζωή της.

Το μοντέλο γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου στην πανέμορφη Λεμεσό, όπου έζησε τα παιδικά αλλά και τα εφηβικά της χρόνια.

Από μικρή έψαχνε να βρει τα ενδιαφέροντά της, ενώ ακολούθησε τα βήμα του πατέρα της και αγωνιζόταν στα 100 μετρά μετ’ εμποδίων. Οκτώ χρόνια ασχολήθηκε με τον στίβο και από αυτό κατάφερε να βγει πειθαρχημένη, να επικεντρώνεται στους στόχους της και να δέχεται την κάθε πρόκληση ανταγωνισμού. Στα 17 της χρόνια, άνηκε ήδη σε ένα πρακτορείο μοντέλων, ενώ το 2004 προέκυψαν τα καλλιστεία.

Οι γονείς της, αλλά και η ίδια, ήταν επιφυλακτικοί. Άδικα όμως, αφού κατάφερε και στέφθηκε Miss Cyprus στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Ομορφιάς. Ακολούθως πήγε στην Κίνα, για να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Miss World, και τότε ήταν που μπήκε και η δημοσιότητα στη ζωή της. Η ίδια δήλωσε πως κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες της αφού οι γονείς της από πολύ μικρή ηλικία την κρατούσαν προσγειωμένη.

Περπάτησε σε πάρα πολλές πασαρέλες, με εξαιρετικό αέρα και μοναδικό στυλ, κι αυτό οφείλεται βέβαια και στα οκτώ χρόνια στίβου. Τόσο η πασαρέλα όσο και ο φωτογραφικός φακός την αγαπούν, αφού τα καταφέρνει εξίσου καλά και στα δύο.

Μπορεί να μην ήταν στόχος της ζωής της, αλλά η τηλεόραση ήταν ένα αντικείμενο που την ενδιέφερε πολύ, αφού μόλις τέλειωσε τις σπουδές της το 2010 έκανε δοκιμαστικό για την εκπομπή ‘’Καλημέρα’’ στο Σίγμα. Μετά από δυο χρόνια διακόπηκε η συνεργασία τους.

Ο τίτλος της Miss Cyprus και η πορεία της ως μοντέλο έκαναν την παράγωγη του Mega να την επιλέξει ως μία από τους κριτές του διαγωνισμού ομορφιάς ‘’Feel Fantastic’’. Μέσω αυτής της εμπειρίας, είχε την ευκαιρία να συμβουλέψει τις διαγωνιζόμενες, με βάση τις δικές της γνώσεις γύρω από τον κόσμο του μόντελινγκ, αφού ήδη είχε ανοίξει και τη σχόλη της, ‘’Catwalk’,’ στη Λεμεσό. Εκεί μαζί με άλλους επαγγελματίες διδάσκουν το βάδισμα στην πασαρέλα, τις φωτογραφικές πόζες, το μακιγιάζ, τη διατροφή, τη γυμναστική, αλλά τους καλούς τρόπους που οφείλει να έχει ένα μοντέλο.

Σήμερα, το μοντέλο παρουσιάζει την πρωινή και καθημερινή εκπομπή ‘’Ξυπνήσατε;’’ με τον Μιχάλη Σοφοκλέους, ενώ τις Κυριακές αναλαμβάνει ‘’χρέη’’ παρουσιάστριας πια στον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς. Ενώ διαθέτει και τη σχόλη μόντελινγκ της και, βέβαια, είναι πια και μητέρα full time.

Η παρουσιάστρια μπορεί να εργάζεται στην πρωτεύουσα, αλλά η Λεμεσός γι’ αυτήν, είναι αναντικατάστατη. Γι’ αυτό τον λόγο δεν την ενοχλεί που καθημερινώς κάνει τη διαδρομή Λεμεσός-Λευκωσία.

Αυτό ήταν ένα throwback στην καριέρα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου με αφορμή μια φωτογραφία!

Μπράβο Κωνσταντίνα για όσα κατάφερες, σου ευχόμαστε ακόμα καλυτέρα! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS