ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Θρίλερ στις λίμνες του θανάτου

Η αγωνία στο «κόκκινο» με όλα τα βλέμματα για μια ακόμα μέρα στραμμένα στις λίμνες του θανάτου όπου ο καθ΄ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, υπέδειξε ως τα σημεία που ξεφορτώθηκε τα πτώματα των θυμάτων του.

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για εντοπισμό των σορών τόσο της Maricar στην «Κόκκινη λίμνη» όσο και της 6χρονης Sierra στην λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου.

Κατά τις σημερινές προσπάθειες θα πραγματοποιηθεί κατάδυση δύτη σε τρεις στόχους οι οποίοι σηματοδοτήθηκαν αφού κρίθηκαν ως «κρίσιμοι» σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο του συστήματος sonar όσο και της ρομποτικής κάμερας.

Ο ανταποκριτής μας, Δημήτρης Λουκά, θα μεταφέρει τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

«Κόκκινη λίμνη»

Άρχισαν εκ νέου το πρωί της Παρασκευής οι έρευνες για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με την κατάδυση δύτη με σκάφανδρο εντός της «Κόκκινης λίμνης», ενώ νωρίτερα, γύρω στις 9:30, το sonar μπήκε στη λίμνη για ένα εικοσάλεπτο.

Στην πρώτη σημερινή προσπάθεια δεν εντοπίστηκε κάτι με τον δύτη να βγαίνει από την λίμνη χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες Πέμπτη (5/9) κατά τη διάρκεια των ερευνών ανασύρθηκε στηθόδεσμος, το εν λόγω εσώρουχο φέρεται εκ πρώτης όψεως να μην συνδέεται με την υπόθεση «Ορέστη».

ΠΗΓΗ:24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS