ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Thomas Markle: Ο «ξιπασμένος» γαμπρός και η αμφισβήτηση προς την Meghan

newsroom must

Δεν άργησε καθόλου να περάσει στην «αντεπίθεση» ο πατέρας της Meghan και παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Good Morning Britain.

Ανάμεσα σε άλλα, ο προαναφερόμενος απέρριψε τους ισχυρισμούς της κόρης του, ότι δηλαδή την πρόδωσε, τονίζοντας για ακόμη μια φορά το γεγονός ότι της απολογήθηκε αρκετές φορές στο παρελθόν για τα λάθη του, ενώ θα ήταν κοντά της οπότε την χρειαζόταν «Είπα ότι όλοι κάνουμε λάθη, αλλά ότι τουλάχιστον εγώ δεν είχα παίξει ποτέ γυμνός μπιλιάρδο ούτε είχα ντυθεί σαν τον Χίτλερ».

Εφόσον εγκατέστησε την εικόνα του ως πατέρας, δεν απέτυχε να εκπυρσοκροτήσει ως πεθερός απέναντι στο γαμπρό του ξεθάβοντας μάλιστα στιγμές από το παρελθόν του Πρίγκιπα.

Γι’ αυτό όμως έδωσε τα φώτα της και η Meghan συγκρίνοντας τον ίδιο με τη μητέρα της, όπως γράφει η Daily Mail, η μητέρα της έχει δεχθεί κατά τα χρόνια διάφορες προτάσεις και πιέσεις τόσο από έντυπα όσο και από τηλεοπτικά προγράμματα που της προσέφεραν δώρα, όμως η ίδια τήρησε «αξιοπρεπή στάση» σε αντίθεση με αυτόν.

Οι Βρετανοί δεν είναι ρατσιστές

Λεπτομερώς, ο πατέρας της Δούκισσας του Sussex δήλωσε μεταξύ άλλων «Η ουσία είναι ότι δεν με έχασε. Βγήκε και είπε σε δήλωσή της ότι με έχασε, αλλά δεν με έχασε. Ήμουν και είμαι πρόθυμος να βρίσκομαι πάντα στο πλευρό της, εφόσον το θελήσει η ίδια».

Κλείνοντας «πυροβολεί» με αναμνήσεις από αποσπάσματα της εφημερίδας Metro που αναφέρονταν στον πρίγκιπα και τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε πάρτι μεταμφιεσμένων το 2005 με τον ίδιο ντυμένο ναζί, αλλά και αυτές που τον έδειχναν γυμνό σε πάρτι στο Las Vegas το 2012. Για να τονίσει το επιχείρημά του αναφέρεται επίσης και στο τηλεφώνημα που του έκανε ο Harry όταν ήταν στο νοσοκομείο μετά από επέμβαση καρδιάς λέγοντας «Ο Χάρι μου είπε ότι, αν τον είχα ακούσει, δεν θα είχαν συμβεί όλα αυτά. Ακούγοντάς τον από το κρεβάτι του νοσοκομείου και ενώ ήμουν με τους ορούς, θεώρησα πως αυτό ήταν κάπως ξιπασμένο και έτσι το έκλεισα».

Τέλος δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει και τον απόηχο της ρατσιστικής επίθεσης απέναντι στον Archie δηλώνει πως γενικά «Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είναι ρατσιστές, οι Βρετανοί δεν είναι ρατσιστές.»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS