ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Θοδωρής Μαραντίνης: Χάνει την επιμέλεια των παιδιών του

Η Σίσσυ Χρηστίδου κερδίζει την επιμέλεια αλλά ο Μαραντίνης θα βλέπει τα παιδιά.

Μαρία Καραμάνου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής ''Πρωινό'', το δικαστήριο που εξέταζε την υπόθεση της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη για την επιμέλεια των παιδιών, έδωσε την επιμέλεια τελικλα στη γνωστή παρουσιάστρια. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής θα περνάει αρκετό χρόνο με τα παιδιά του. 

Δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε ότι, «Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο κύριος Μαραντίνης. Αυτή τη στιγμή, η συνεπιμέλεια των παιδιών τους είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Το δικαστήριο έγινε κάπου στα Χριστούγεννα και την έχασε τη συνεπιμέλεια. Προφανώς όμως, τα παιδιά περνούν χρόνο και με τον πατέρα τους.»

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως τα παιδιά έχουν σκοπό να ταξιδέψουν μαζί με τον πατέρα τους στο εξωτερικό, όμως η Σίσσυ θα πρέπει πρώτα να δώσει την συγκατάθεση της. Ακόμα και για μελλοντικά πλάνα, ο Μαραντίνης δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς την άδεια της Χρηστίδου. Κλείνοντας ανέφερε πως, «Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, ωστόσο συνεπιμέλεια δεν υπάρχει. Για να πάνε για παράδειγμα τα παιδιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο εξωτερικό, πρέπει να υπογράψει το επίσημο έγγραφο η Σίσσυ Χρηστίδου.»

Η σχέση του Μαραντίνη και της Χρηστίδου αποτέλεσε σίγουρα μία από τις πιο παθιασμένες και ο ξαφνικός χωρισμός τους άφησε τους θαυμαστές τους με μεγάλη έκπληξη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση