ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος

Στην σχετική ανακοίνωσή τους ειπώθηκε ότι ο Κάρολος έχει εμφανίσει ήπια συμπτώματα αλλά κατά τα άλλα παραμένει σε καλή κατάσταση

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο πρίγκιπας Κάρολος, διάδοχος του βρετανικού θρόνου, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης 25ης Μαρτίου, από το Clarence House.

Στην σχετική ανακοίνωσή του Clarence House ειπώθηκε ότι ο Κάρολος έχει εμφανίσει ήπια συμπτώματα αλλά κατά τα άλλα παραμένει σε καλή κατάσταση και εργάζεται από το σπίτι τις τελευταίες ημέρες ως συνήθως.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης είναι αυτοαπομονωμένοι στο σπίτι τους στο Birkhall στη Σκωτία και τα τεστ έγιναν από το NHS στο Aberdeenshire. Στην ανακοίνωσή τους πρόσθεσαν: «Δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί από ποιον κόλλησε τον ιό ο πρίγκιπας λόγω του μεγάλου αριθμού δεσμεύσεων που πραγματοποίησε στον δημόσιο ρόλο του κατά τις τελευταίες εβδομάδες».

Αυτά τα νέα ήρθαν λίγες μόνο μέρες μετά τον Albert II, το πρίγκιπα του Μονακό που αποδείχτηκε και αυτός θετικός στο τέστ κορωνοϊό.Οι δύο είχαν συναντηθεί πρόσφατα στο Λονδίνο και ήταν στο ίδιο τραπέζι κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

Αφού ανακοινώθηκε ότι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, πρίγκιπας Κάρολος, είναι θετικός στον κορωνοϊό η Δούκισσα της Κορνουάλης εξετάστηκε και αυτή, αλλά είναι αρνητική.

Παράλληλα, ιχνηλατούνται οι επαφές του διαδόχου του θρόνου, όπως επιτάσσει η σχετική διαδικασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση