ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Θέμης Αδαμαντίδης: Κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο φαίνεται να κλωτσάει τη σύντροφό του

Η Βαρβάρα Κίρκη κατηγορεί τον τραγουδιστή για ενδοοικογενειακή βία

Η Βαρβάρα Κίρκη κατηγόρησέ τον σύντροφό της ότι της ασκούσε βία με χτυπήματα και κλωτσιές και τον μήνυσε για ενδοοικογενειακή βία με αποτέλεσμα τη σύλληψη του τραγουδιστή όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη ενώ τη Δευτέρα πρόκειται να δικαστεί. 

Λίγο πριν από τη δίκη βγήκαν φωτογραφίες στη δημοσιότητα με τη γυναίκα να έχει σημάδια από χτυπήματα στα μάτια και στα χείλη της ενώ επιπρόσθετα κυκλοφόρησε και βίντεο στο οποίο το ζευγάρι περπατάει και ξαφνικά ο τραγουδιστής κλωτσάει τη σύντροφό του καθώς η ίδια περπατάει πιο μπροστά από εκείνον.  

Την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη έχει αναλάβει ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ενώ ισχυρίζεται πως η πρώην σύντροφος του πελάτη του ψεύδεται κατασκευάζοντας μία ψεύτικη ιστορία με σκοπό να αποσπάσει χρηματικά ποσά από τον τραγουδιστή. Παράλληλα, δήλωσε πως ακόμη κιν ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι ο άντρας που εμφανίζεται στο βίντεο δεν υπάρχει κάποια μορφή βίας ούτε τράβηγμα μαλλιών, ούτε χαστούκι στο πρόσωπο ενώ η γυναίκα που κατήγγειλε το περιστατικό αποχωρεί από τη σκηνή σαν να μη συμβαίνει τίποτα. 

Δείτε το βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS