ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Θέλεις να είσαι εσύ ο επόμενος influencer;

Η καθιέρωση της Λευκωσίας ως περιφερειακού κόμβου των ψηφιακών εξελίξεων και η ανάδειξή της σε πανεπιστημιακό κέντρο αλλά και επίκεντρο της γνώσης και συζήτησης του ψηφιακού γίγνεσθαι είναι ο στόχος του Digital Agenda Cyprus Summit που πραγματοποιείται 15 και 16 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Πρόκειται για στόχο που επιτυγχάνεται μέσα από τη σύναξη σημαντικών προσωπικοτήτων που μαζί με τους νέους συζητούν και αναπτύσσουν το μέλλον της ανθρωπότητας αφού στο συνέδριο αυτό θα φιλοξενηθούν πάνω από 20 ομιλητές από την Κύπρο, την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.  

Στο Digital Agenda Cyprus Summit πρόκειται να δώσουν "το παρών" τους αρκετές προσωπικότητες-κλειδιά.
Ανάμεσά τους: ο Daniel Bobroff, CEO της ASOS Ventures, o βραβευμένος συγγραφέας Andeas Ekstrom, ένας από τους σημαντικότερους αναλυτές της καταναλωτικής συμπεριφοράς και σύμβουλος μεταξύ άλλων της Disney Ken Ηughes, η Delphine Remy-Boutang, τέως παγκόσμια διευθύντρια social media της IBM, η Αναστασία Σιδέρη, διευθύντρια επικοινωνίας της Coca Cola για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, και ο Daniel Domscheit-Berg, ειδικός σε θέματα κυβερνοασφάλειας. Κατά τη διάρκεια του Digital Agenda Cyprus Summit θα παρουσιαστούν ψηφιακές εξελίξεις και παράλληλα θα συζητηθεί το κατά πόσο  αυτές μπορούν να αποτελέσουν εργαλείο για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

" Ιnfluencing the Influencers" 
Εκτός από αυτές τις προσωπικότητες-κλειδιά στο Digital Agenda Cyprus Summit θα παρευρεθούν οι Ιnfluencers Έβελυν Καζαντζόγλου και Τόνια Σωτηροπούλου, όπου θα κάνουν το δικό τους discussion με θέμα " Ιnfluencing the Influencers" με τους Τάσο Τρύφωνος, Θάλεια Καραφυλλίδου -Editor in Chief της Vogue Ελλάδος- και η Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη - Ιδιοκτήτρια του “Communication Lab”. Οι πιο πάνω, ως καλοί γνώστες των media και κυρίως των social media θα κάνουν σχετικό discussion όσον αφορά στο πώς τα brands επιλέγουν ποιος θα προβάλλει το προϊόν τους και ποιο είναι το μέλλον αυτής της viral διαφήμισης.

Δείτε το σχετικό βίντεο. 

 

Εισιτήρια για πληροφορίες: Χριστιάνα Ακρίτα, 22472585 και shop.tickethour.com

Xορηγοί: Powered by Cyta. Μεγάλοι Χορηγοί: Τράπεζα Κύπρου, Deloitte.
Υποστηρίζουν: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Frederick University και Σχολή Μοριακής Ιατρικής. Με τη στήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας – Υπουργείου Οικονομικών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.digitalagendacy.com/ 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση