ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

The Crown: Ποια ηθοποιός θα ερμηνεύσει την Kate Middleton τελικά;

Η παραγωγή ψάχνει να βρει την κατάλληλη ηθοποιό που θα υποδυθεί τη Δούκισσα του Cambridge.

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η τεράστια παραγωγή του Netflix, The Crown αποτελεί μία από τις καλύτερες σειρές τόσο της πλατφόρμας όσο και των τελευταίων ετών κι αυτό χάρη στις «θυσίες» όλου του επιτελείου αλλά και του σεναρίου της σειράς που μιλάει για τη βασιλική ζωή της Βρετανίας κάτι που αν μη τι άλλο κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου. 

Αυτή τη φορά προετοιμάζεται ο έκτος κύκλος της σειράς μέσα στον οποίο θα δούμε λεπτομερώς το ρομάντζο που εκτιλύχθηκε ανάμεσα στον πρίγκιπα William και την πλέον δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton. 

 Το θέμα όμως είναι πως η παραγωγή βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της εύρεσης της εκλεκτής ηθοποιού η οποία θα πάρει τα ηνία του ρόλου της Kate και όχι μόνο. Παράλληλα ψάχνουν και τους δύο νεαρούς οι οποίοι θα υποδυθούν τους Harry και William κάτι που δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού και οι τρεις ηθοποιοί θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια που δεν είναι άλλα από τη φυσιογνωμία, τη σωστή χρήση της γλώσσας καθώς και το ταλέντο για να πάρουν στους ώμους τους τέτοιο φορτίο ρόλου. 

Στον συγκεκριμένο κύκλο πάντως θα δούμε εκτενέστερα τη σχέση των δύο νεαρών, Kate και William, για το πώς άρχισαν όλα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο Saint Andrew καθώς και την μετέπειτα πορεία τους μαζί. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X