ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Θαύμα του Αγ. Εφραίμ στην Στέλλα: «Μην φοβάσαι εγώ θα σε κάνω καλά»

Η συγκλονιστική ιστορία της.

newsroom must

Το θαύμα που έζησε με τον Άγιο Εφραίμ, εξιστόρησε η Στέλλα από την Λεμεσό και αναρτήθηκε σε σελίδα του Facebook «Άγιος Εφραίμ - Ανέγερση μοναστηρίου στην Κύπρο - Χολέτρια Πάφος».

Όπως αναφέρει, τον Άγιο Εφραίμ δυστυχώς δεν τον γνώριζα από πριν, τον γνώρισα το 2014 όταν είχε πάει η γιαγιά της στην Ιερά Μόνη Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη στην Αθήνα, και είχε αγοράσει ένα βιβλίο με τα Θαύματα του Αγίου μας το οποίο και έφτασε στα χέρια της.

Σύμφωνα με την Στέλλα, εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος στον 7ο μήνα και άρχισε να διαβάζω τα θαύματα του. Όπως είχε διαβάσει στο βιβλίο, έγραφαν ότι όποιος διαβάζει τα θαύματα του, κάνει αισθητή την παρουσία του. Τον παρακάλεσε να μην εμφανιστεί σε εκείνη, γιατί φοβόταν ενώ όπως αναφέρει ήταν «μεγάλος λάθος, είναι ευλογία να σου παρουσιάζεται ένας Άγιος».

Έτσι ο Άγιος εμφανίστηκε στον σύζυγο της, χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος ότι εκείνη διάβαζε το βιβλίο του.

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να γεννήσει τον Νοέμβριο του 2014, είχε πάθει στην κλινική από την πρώτη κιόλας μέρα, επιλόχειο κατάθλιψη.

Προσευχήθηκε τότε στον Άγιο και από την επόμενη κιόλας μέρα πήρα τα πάνω μου, και με πολύ πίστη και θάρρος επέστρεψε στο σπίτι με το μωρό της και συμπεριφερόταν σαν μια μάνα έμπειρη, χωρίς φόβο χωρίς τίποτα.

Όπως αναφέρει είχε πάρει την απόφαση μαζί με τον σύζυγό της το 2015 όταν θα γινόταν ο γάμος τους, για μήνα του μέλιτος να πήγαιναν στην Νέα Μάκρη να τον ευχαριστήσουν τον Άγιο. «Εκεί είχαμε νοιώσει και οι δυο την παρουσία του» σημειώνει .

«Μας καλωσόρισε όταν πήγαμε να προσκυνήσουμε το σκήνωνα του. Κουνιόταν με δύναμη το καντήλι που υπήρχε μπροστά από την εικόνα του, χωρίς να υπάρχει αέρας, χωρίς τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η περιπέτεια της δεν τελειώνει αφού το 2017 διαγνώστηκε με κατά πλάκα σκλήρυνση. Η Στέλλα ένοιωσε ότι χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια της και δεν γνώριζε τι ήταν αυτή η ασθένεια και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν ο γιος της.

Στην αρχή, όπως λέει ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί και είχε πάθει κατάθλιψη.

Ξεκίνησε με 3 εστίες στον εγκέφαλο και οι γιατροί έκαναν πειράματα με τις θεραπείες επάνω της.

Δεν τις άντεχε όμως ο οργανισμός της, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να σταματήσει και να μείνει χωρίς θεραπείες.
Μέσα σε ένα χρόνο από 3 εστίες που είχε, έγιναν 27. Και αυτή τη φορά είχε στον εγκέφαλο, αυχένα και σπόνδυλο. Προσευχόταν συνέχεια στον Άγιο Εφραίμ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση «Μου έστειλε έναν πολύ καλό και αξιόλογο γιατρό και μαζί ξεκινήσαμε καινούργια θεραπεία.
Τον Μάρτιο του 2020 είχα ραντεβού για MRI αλλά λόγω του ότι είχε έρθει η πανδημία ακυρώθηκε και μεταφέρθηκε στις 10 Ιουνίου του 2020. Εκείνη τη μέρα ήταν και η ιερή παντόφλα του Αγίου μας στον Ναό του Απόστολου Βαρνάβα στη Λεμεσό και πήγα και προσκύνησα πριν πάω για MRI».

Πήρε την εικονίτσα του Αγίου Εφραίμ και πήγε για την εξέταση. Όταν ήταν στο MRI την έβγαλαν 2 φορές οι νοσοκόμοι και της έβαλαν σκιαγραφικό. Η Στέλλα είπε στον εαυτό της για να της βάλουν 2 φορές σημαίνει οι εστίες είναι πολύ περισσότερες από 27.

Όταν τελείωσε το MRI και πήγε στο σπίτι της και εκεί προσευχήθηκε πολύ στον Άγιο Εφραίμ και είπε είναι το θέλημα Θεού.

Όπως υποστηρίζει «Όταν λοιπόν ξάπλωσε την νύχτα για ύπνο εκεί έγινε και το μεγάλο θαύμα. Είμαι σίγουρη πως δεν ήταν όνειρο ήταν ο Άγιος ο ίδιος. Ήμουν σε ένα δωμάτιο χειρουργείου και φώναζα δυνατά Παναγια μου λύτρωσε με από όλο αυτό βοήθησε με. Και τα δάκρυα μου έτρεχαν κανονικά. Τα φώτα του χειρουργείου δεν με άφηναν να δω καθαρά ποιος ερχόταν προς το μέρος μου. Και όμως ήταν ο Άγιος Εφραίμ. Ψηλός με μαύρα ρούχα και μακρύ μούσι. Με άγγιξε στο πόδι και μου είπε. "Μην φοβάσαι εγώ θα σε κάνω καλά." Μου το είπε 3 φορές. Όταν άνοιξα τα μάτια μου έκλαιγα κανονικά και ήμουν μούσκεμα από τα δάκρυα. Σηκώθηκα και τον έψαξα στο σπίτι ήμουν σίγουρη ότι ήταν εκεί».

Μετά από 10 μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα της και από 27 εστίες είχε μείνει μια πολύ πολύ μικρή στον εγκέφαλο, πουθενά αλλού. Ο γιατρός της έμεινε έκπληκτος και της «Δεν γίνεται οι εστίες να εξαφανιστούν, να μην είναι ενεργές αλλά να υπάρχουν ναι, να εξαφανιστούν δεν γίνεται».

 

"ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ..ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ" Τα θαύματα του Αγίου μας δεν σταματάνε ποτέ. Άλλο ένα τεράστιο θαύμα που θέλησε η...

Posted by Άγιος Εφραίμ - Ανέγερση μοναστηρίου στην Κύπρο - Χολέτρια Πάφος on Sunday, 9 May 2021

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση