ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Θάνατος βρέφους: Ελεύθερη η μητέρα - Για ανθρωποκτονία ο πατέρας

Πάει σε απευθείας δίκη

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού παραπέμπεται ο 37χρονος πατέρας για την υπόθεση θανάτου του 2μηνου βρέφους στη Λεμεσό.

Ο 37χρονος είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και θα παρεμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης (14/4), ενώ αξίζει να αναφερθεί πώς η 22χρονη μητέρα, δεν έχει κατηγορηθεί για οποιοδήποτε αδίκημα και αφέθηκε ελεύθερη.

Κύπρος: Γυναίκα έκανε ζωή... χαρισάμενη σε ξενοδοχείο - Δεν πλήρωσε τίποτα!
Μετά και τα ευρήματα της νεκροτομής, η υπόθεση πήρε άλλη τροπή αφού οι Αρχές στην αρχή διερευνούσαν αφύσικο και αιφνίδιο θάνατο.

Θυμίζουμε πώς ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είχε αναφέρει: «Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές έχει εντοπιστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και άλλες κακώσεις στην σπονδυλική στήλη, στα πλευρά και στην κλείδα και σύμφωνα με την προκαταρκτική έκθεση που έδωσαν οι ιατροδικαστές, πρόκειται για κακόβουλες πράξεις».

Η αναπαράσταση

Στην οικία του επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας (14/3), ο 37χρονος πατέρας του 2μηνου βρέφους προκειμένου να υποδείξει στους ανακριτές τα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ της Τετάρτης (2/3).

Ο πατέρας κρατώντας μία κούκλα στα χέρια του, στην παρουσία των ιατροδικαστών, Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου αλλά και στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, υπέδειξε πώς ταρακούνησε το άτυχο βρέφος.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπιασε το βρέφος από τις μασχάλες και στην συνέχεια με δυνατό και βίαιο τρόπο άρχισε να το κουνά προκειμένου αυτό να σταματήσει να κλαίει.

Η ομολογία

Ο 37χρονος ομολόγησε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, ότι ταρακούνησε το βρέφος έντονα για να σταματήσει να κλαίει αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι του από τη δουλειά κουρασμένος και το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα.

Η 22χρονη μητέρα, μετά από την ομολογία του 37χρονου πατέρα, ανέφερε στους ανακριτές της υπόθεσης, πώς δεν είχε ιδέα για το συγκεκριμένο περιστατικό και ότι δεν γνώριζε για το κούνημα που προκάλεσε ο 37χρονος στο βρέφος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS