ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

«Θα ήθελα πολύ να γίνω πατέρας. Αγαπώ τα παιδιά»

Όσα αποκάλυψε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

newsroom must

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ‘The 2night show’ βρέθηκε ο αγαπημένος καλλιτέχνης Κωστής Μαραβέγιας και φάνηκε έτοιμος να εξομολογηθεί αρκετά πράγματα, ανάμεσα σε αυτά και για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, αλλά και την οντισιόν που άλλαξε την ζωή του.

Αναφερόμενος, στην συνεργασία του με τον Διονύση Σαββόπουλο, που έγινε η αφορμή να γνωρίσει τον καλό του φίλο Πάνο Μουζουράκη. Χαρακτηριστικά ο ίδιος περιγράφει «Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου. Εκεί γνώρισα και τον Πάνο Μουζουράκη, τον τύπο με την μοϊκάνα που θα μας έτρωγε τη δουλειά. Τον είχα άχτι τότε. Έναν έπρεπε να κρατήσει από τους δύο. Μας πήρε και τους δύο στην παράσταση και έτσι γίναμε φίλοι. Άλλαξε η ζωή μου…Πολλά παιδιά που έχουν όνειρα και ταλέντο, δεν έχουν την τύχη. Δεν είναι μόνο το ταλέντο, αλλά και το σωστό timing. Πρέπει πάντα να έχουμε ταπεινότητα. Ακόμη και όταν αισθανόμαστε ότι πάμε καλά, πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι δεδομένο και δεν είναι μοναδικό. Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ επαγγελματικά (γέλια). Είναι η αγάπη μου. Δεν με θεωρώ έναν κλασσικό συμβατικό τραγουδιστή, είμαι ένας τραγουδοποιός που χαίρομαι όταν γράφω. Υπάρχει μια σύγχυση της σοβαροφάνειας και της σοβαρότητας. Δεν μπορώ τα στεγανά και τους αποκλεισμούς. Όλοι είμαστε pop».

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να γίνει πατέρας, λέγοντας «Προφανώς θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο. Οι γονείς μου επέμεναν να παρατήσω την πρωινή δουλειά και να ασχοληθώ με τη μουσική».

Δείτε όσα είπε στο πιο κάτω απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση