ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Θα ήθελα να έχει εξαλειφθεί η βλακεία. Αλλά έχω ηττηθεί κατά κράτος»

Όσα αναφέρει ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του.

newsroom must

Στην εκπομπή ‘Φλερτ’ βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, και μίλησε μεταξύ άλλων για το θέατρο μετά την πανδημία, το καινούριο έργο που θα πρωταγωνιστεί αλλά και την ευθύνη των ηθοποιών απέναντι στον κόσμο.

Αρχικά, αναφερόμενος στην ευθύνη που έχουν οι ηθοποιοί στο θέατρο, σχολίασε «Έχεις την ευθύνη του εαυτού σου και την ευθύνη απέναντι σε εκείνους που έχουν πληρώσει για να σε δουν. Έχουμε ευθύνη, όπως και τώρα που μιλάμε, έχω ευθύνη για το τι θα πω και πώς θα το πω. Όσο περνούν τα χρόνια, οι ευθύνες πολλαπλασιάζονται και πρέπει να κρατάς ζεστή την καρδιά και τη ματιά και την ψυχή και να μην φοβάσαι. Είναι χαρακτηριστικό ότι εμείς φοβόμαστε πιο πολύ από όσο πρέπει. Φοβόμαστε τους συναδέλφους μας, το συνάφι μας είναι σαν τις παρέες των νέων, η γοητεία είναι σαν είναι ελεύθερος. Στο τέλος κάνουμε αυτή τη δουλειά γιατί αντιλαμβανόμαστε τη ζωή διαφορετικά».

Ενώ σε ερώτηση, για το πώς θα ήθελε να είναι ο κόσμος, αφοπλίζει απαντώντας «Θα ήθελα να έχει εξαλειφθεί η βλακεία. Αλλά έχω ηττηθεί κατά κράτος».

Για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, όσον αφορά τις σεζόν που έρχονται, εξομολογείται «Πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά. Πρέπει να σταματήσουμε τις γκρίνιες, να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δούμε ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να ξαναμπεί στο παιχνίδι και από εκεί και πέρα να κάνουμε τη δουλειά μας ακόμα καλύτερη. Είμαι και πρέπει να είμαι αισιόδοξος».

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Μπέζος, θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οθέλλος» του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου στο θέατρο Βράχων.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση