ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Θα γίνει στη Βρετανία η βάφτιση της μικρής Lili;

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Η νέα ζωή του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex ίσως να μην είναι όπως ακριβώς την φαντάζονταν μετά και την αποχώρηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Όμως, ούτε οι ίδιοι μοιάζει να θέλουν να «ξεκόψουν» εντελώς από τους οικογενειακούς δεσμούς τους με τους royals, αφού έκαναν μια ξεκάθαρη επιλογή για την ονομασία της νεογέννητης κόρης τους, που τους συνδέει άμεσα με την μοναρχία (Lilibet “Lili” – Diana).

Αυτό που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο όμως, είναι το που θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση, καθώς το ζευγάρι έχει ήδη δύο επιλογές, ή να κάνει την βάφτιση με τον royal καθιερωμένο τρόπο στο Λονδίνο, ή να ακολουθήσει τον Αμερικάνικο τρόπο.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Express’ και τον Ian Lloyd, αν το ζευγάρι επιλέξει την πρώτη επιλογή τότε αυτόματα «κερδίζει» πόντους στην σχέση του με την βασιλική οικογένεια, ενώ μια επικείμενη επιστροφή τους θα σήμαινε πάρα πολλά.

Χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος ανέφερε, «Μπορεί να θέλουν να κρατήσουν ένα χαμηλό προφίλ με τους Clooneys και την Oprah στην Αμερική. Αλλά αν αποφασίσουν να έρθουν εδώ και να βαφτίσουν το παιδί τότε θα έχουμε μια φωτογραφία εάν δεν έχουμε δει το μωρό ακόμα. Θα ήταν ωραίο για τη βασίλισσα να τη γνωρίσει και φυσικά το μωρό θα μπορέσει να φορέσει το βασιλικό φόρεμα της βάπτισης».

Ενώ κατέληξε τονίζοντας ότι, «θα ήταν μια διπλωματική κίνηση κι ένας ωραίος τρόπος να χτίσουν γέφυρες με όλη την οικογένεια για να γιορτάσουν μαζί τον ερχομό της Lilibet».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση