ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Θα επανενωθούν τελικά οι Spice Girls;

Η αποκάλυψη που έκανε ο David Beckham για τη νέα περιοδεία του συγκροτήματος.

Μαρία Καραμάνου

Οι φήμες για επανασύνδεση των Spice Girls έχουν προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό στους θαυμαστές του εμβληματικού γυναικείου συγκροτήματος, αλλά φαίνεται πως τα όνειρά τους θα παραμείνουν ανεκπλήρωτα. Ο David Beckham, σύζυγος της Victoria Beckham και πρώην διάσημος ποδοσφαιριστής, μίλησε στο περιοδικό Variety και έβαλε τέλος στις φήμες.

«Δυστυχώς, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», είπε ο David, απογοητεύοντας τους θαυμαστές που περίμεναν με ανυπομονησία μια νέα περιοδεία από τις Spice Girls. Παρόλο που οι πέντε γυναίκες του συγκροτήματος συναντήθηκαν πρόσφατα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής εξήγησε ότι η συνάντησή τους είχε ως σκοπό να διασκεδάσουν και όχι να συζητήσουν για επαγγελματικά θέματα.

«Η Victoria ήταν τόσο χαρούμενη που είδε τα κορίτσια, ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής της, αλλά προφανώς όλα τα κορίτσια έχουν τις δικές τους υποχρεώσεις. Θα κάνουν ορισμένα πράγματα, σε συγκεκριμένες στιγμές», δήλωσε.

Η Victoria, που έχει απομακρυνθεί από το τραγούδι και έχει εστιάσει στη δημιουργία της δικής της σειράς ρούχων, έχει αυτή τη στιγμή ως προτεραιότητα την επιχείρησή της. «Αν κάποιος είναι πιο απασχολημένος από μένα στην καθημερινότητά του, είναι αυτή», σημείωσε ο David, επισημαίνοντας τις απαιτητικές υποχρεώσεις της συζύγου του.

Η Victoria, που έχει καθιερωθεί ως επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας, φαίνεται πως δεν έχει στα άμεσα σχέδιά της να επιστρέψει στη μουσική σκηνή. Η εστίασή της είναι πλέον στον κόσμο της μόδας, όπου και διαπρέπει με τις δημιουργίες της.

Παρόλο που η επανασύνδεση των Spice Girls δεν είναι στα σχέδια, οι θαυμαστές του συγκροτήματος συνεχίζουν να ελπίζουν ότι κάποια μέρα θα δουν τα αγαπημένα τους κορίτσια μαζί στη σκηνή. Μέχρι τότε, η αγάπη και η υποστήριξη τους παραμένουν αμείωτες για τα μέλη του συγκροτήματος, τόσο για τις μουσικές τους επιτυχίες όσο και για τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες εκτός της μουσικής.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση